Uskovatko asiantuntijat Vettelin voittavan yhtään kisaa?

Hallitsevan maailmanmestarin Sebastian Vettelin edustaman Red Bull -tallin osalta talvitestit sujuivat surkeasti, joten kauteen lähdettäessä Vettelin menestysmahdollisuuksien yllä on runsaasti kysymysmerkkejä.

MTV Sportin F1-tiimin jäsenet odottavat kaikesta huolimatta, että Vettel yltää voittovauhtiin tälläkin kaudella. Näin he veikkaavat Vettelin menestystä alkavalla kaudella:

Ossi Oikarinen, F1-tekniikan asiantuntija:

- Luulen, että voittoja tulee Vettelille, mutta jää nähtäväksi, mihin vaiheeseen vuotta niitä voittoja tulee.

Toni Vilander, F1-asiantuntija:

- Jos Renault-moottori alkaa pelittää, niin voitto tulee, mutta se riippuu ihan siitä, miten homma kehittyy. Red Bullin tekninen ryhmä on pysynyt samana kuin viime vuonna. Uskon, että tehtaalla tehty työ on yhtä hyvää kuin ennenkin ja auto on nopea, mutta päänsärkynä ovat uuden säännöt ja Renault'n vaikeudet. Kilometrit ovat nyt niin vähissä, että jää nähtäväksi alkavatko he pärjätä kauden puolivälissä, vai miten se menee. Tietysti F1 menee sykleissä. On aina dynastiahetkiä, joiden jälkeen käydään vähän heikoimmissa suorituskyvyissä. Uskon, että Red Bull tulee sieltä takaisin.

Mika Salo, F1-asiantuntija:

- Ihan loppuvuodesta Vettel voi jopa voittaakin kisan.

Sasha Ikonen, F1-lähetysten tuottaja:

- Kyllä Vettel voittoja ottaa. Alkukaudesta Red Bull varmaan vähän konttaa, mutta nousee sieltä.

Oskari Saari, F1-selostaja:

- Kyllä Vettel voittaa kisan loppukautta kohti. Red Bullin auto vaikuttaa nopealta. Voittoon on mahdollisuudet, kunhan se alkaa pysyä kasassa.

Lue myös:

    Uusimmat