Mainos

Uskomaton rakkaustarina: Mies lahjoitti maksansa tuntemattomalle – nyt he ovat naimisissa

Elinsiirtoon suostunut mies ei osannut aavistaa, että lahjoituspäätös muuttaisi hänen elämänsä suunnan lopullisesti. Ja ainoastaan positiiviseen suuntaan. 

Kun Chris Dempseyn työkaveri kertoi hänelle syöpää sairastavasta siskostaan, joka tarvitsi epätoivoisesti maksansiirtoa selvitäkseen hengissä, mies tiesi välittömästi, mitä hän tekisi. Hän yrittäisi auttaa.

– Sanoin itselleni, että jos voin auttaa, minä autan, Dempsey kertoo.

Huolimatta siitä, että mies ei ollut koskaan tavannut työkaverinsa siskoa, hän kävi testeissä, jossa miehen sopivuus luovuttajaksi testattiin. Kuin ihmeen kaupalla miehen maksa sopi vakavasti sairaalle Heather Kruegerille.

Luovuttajan löytyminen oli ilouutinen koko perheelle, sillä lääkäreiden mukaan naisen elinmahdollisuudet heikkenivät päivä päivältä. 

Nainen havahtui rakkauteensa sairaalassa

Testien jälkeen mies suostui vaativaan operaatioon, jossa 55 prosenttia hänen maksastaan siirrettäisiin naisen kehoon. Toisilleen tuntemattomat Dempsey ja Krueger tutustuivat toisiinsa ennen elinsiirtoa, ja heidän välilleen muodostui ainutlaatuinen ystävyys. 

Elinsiirto suoritettiin vain 10 päivää ennen Kruegerin 26-vuotissyntymäpäivää. Vaikka Krueger tiedosti, että hänellä ja luovuttajalla oli side ainoastaan hänen sairautensa vuoksi, ajatus jostain syvemmästä ei jättänyt häntä rauhaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän kertoi minulle alussa, että en ole hänelle mitään velkaa. Voisimme lähteä eri suuntiin, jos se oli sitä, mitä halusin, Krueger kertoo.

Hyvin sujuneen operaation jälkeen nainen kuitenkin ymmärsi, ettei hän haluaisi koskaan menettää miestä, joka pelasti hänen henkensä.

Leikkauksen jälkeen kaksikko ystävystyi, ja pian ystävyys syveni rakkaudeksi. Viime vuoden joulukuussa Dempsey kosi Kruegeria ja pariskunta vihittiin aiemmin tässä kuussa.

– Olet uskomattomin ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Uskot minuun ja saat oloni tuntumaan ihmeelliseksi joka päivä. Sinun ansiostasi nauran, hymyilen ja uskallan taas unelmoida, Krueger lausui miehelleen hääpäivänä. 

Toivottavasti pariskunta elää pitkän onnellisen elämän yhdessä. 

Häitä voi viettää myös tällä tapaa.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja