Uskoisitko? Tältä näyttää pöydällä seissyt hampurilainen kahden vuoden jälkeen

Amerikkalainen hyvinvointikeskus LiveWell Wellness Center julkaisi kuvan omasta "roskaruokanäyttelystään", jossa on kuvattuna kaksi vuotta sitten ostettuja hampurilaisia ja ranskalaisia.

Normaalisti pöydälle jätetty ruoka homehtuu ja pilaantuu tuotteesta riippuen muutaman päivän tai viikon aikana. Nämä tunnettujen hampurilaisketjujen hampurilaiset ovat olleet pöydällä jo kaksi vuotta, eikä niiden ulkomuodossa näy vieläkään huomattavaa muutosta.

– Sana "ruoka" on tässä yhteydessä hieman kyseenalainen, sillä nämä leivän- ja lihankaltaiset valmisteet eivät ole pilaantuneet tai homehtuneet yhtään. Edes ötökät eivät vaivaudu syömään näitä. Miettikää siis kaksi kertaa, ennen kuin annatte näitä ruokia lapsillenne. Teillä on mahdollisuus valita, lapsilla ei. Me olemme todellakin sitä, mitä syömme, hyvinvointikeskuksesta muistutetaan.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja