Useita näyttöjä ja kameroita – LG:n erikoinen puhelinsarja Eurooppaan

LG esitteli helmikuussa kaksi uutta X-sarjan älypuhelinta. Omintakeisiin kamera- ja näyttöominaisuuksiin keskittyvät laitteen lupaavat tuoda budjettihintaluokkaan teknologiaa, jota on aiemmin nähty vain huippuluokan puhelimissa. Nyt X cam ja X screen -uutuudet suuntaavan maailmanlaajuiseen myyntiin.

X cam keskittyy nimensä mukaisesti kameratoimintoihin. LG G5:n tavoin laitteen takaa löytyy 13 megapikselin perinteisempi kamera ja viiden megapikselin laajakulmakamera, jonka avulla tilantuntua saa myös ahtaisiin paikkoihin.

X screen taas panostaa näyttöjippoihin. Laitteessa on 4,93-tuumainen päänäyttö ja sen päältä löytyvä 1,76-tuumainen lisänäyttö, jolta voi nopeasti tarkastaa ilmoituksia ja muita tietoja. Aiemmin pikkuinen lisänäyttö on tuttu LG V10 -puhelimesta.

Muilta osin puhelimet ovat suhteellisen vaatimattomia tapauksia. X camissa on 5,2-tuumainen Full HD -näyttö ja 1,14 gigahertsin kahdeksanydinsuoritin. X screen taas saa voimansa 1,2 gigahertsin neliydinsuorittimelta. Molemmissa malleissa on kahden gigatavun RAM-muistit ja 16 gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow.

LG:n mukaan X-puhelimet lähtevät myyntiin tällä viikolla. Ensimmäisenä uutuudet suuntaavat Etelä-Koreaan, jonka jälkeen seuraavat Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja Aasia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja