Uransa lopettanut Tyson Fury väläyttää paluuta kehään poikkeuksellisilla ehdoilla: "Ottakaa tai jättäkää"

Britti-iskijä Tyson Fury sanoo olevansa valmis palaamaan kehään Anthony Joshuaa vastaan. Huhtikuussa uransa päättymisestä ilmoittaneen raskaansarjan mestarin paluuehdot ovat kuitenkin poikkeukselliset.

Fury ilmoitti vetäytyvänsä ammattilaisnyrkkeilystä lyötyään Dillian Whyten ottelussa, jossa panoksena oli Furyn WBC-liiton mestaruusvyö. 

Kesäkuussa Fury kertoi palaavansa kehään, jos saisi 500 miljoonan punnan palkkion.

Nyt Fury on kuitenkin väläyttänyt paluun mahdollisuutta maanmiestään Anthony Joshuaa vastaan uusin ehdoin. Fury sanoo olevansa valmis allekirjoittamaan ottelusopimuksen välittömästi, kunhan hänen ottelulle asettamansa ehdot hyväksytään.

– Ottelun täytyy olla ilmainen. Sen tulee näkyä ilmaiseksi televisiossa, ja kaikkien lippujen pitää olla ilmaisia. Tällä historiallisella brittiottelulla ei tehdä rahaa, jos se toteutuu, Fury ilmoitti Instagramissa.

– Nämä ovat ehdot. Minä olen kuskin paikalla, ottakaa tai jättäkää.

Furyn ja Joshuan kohtaamista on odotettu ammattilaisnyrkkeilyssä kuin kuuta nousevaa. Ottelun toteutuminen kuitenkin mutkistui, kun Joshua hävisi viime syksynä mestaruusvyönsä Oleksandr Usykille. Kaksikko ottelee uusintakohtaamisessa elokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat