Tyson Fury paljasti poskettoman rahasumman, jolla on valmis palaamaan kehään: "Siihen päivään asti, kaput"

Hiljattain nyrkkeilyuransa lopettamisesta ilmoittanut WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury kertoo olevansa valmis palaamaan kehään vain tähtitieteelliseltä kuulostavalla rahasummalla.

Huhtikuussa toisen britti-iskijän Dillian Whyten titteliottelussa tyrmännyt Fury ripusti voiton jälkeen hanskat naulaan. 33-vuotiaalla mestarilla ei ole minkäänlaisia suunnitelmia palata kehään. Sen hän on luvannut vaimolleen.

– Voitin kaiken, joten soturi voi tehdä, mitä soturi haluaa. Mies itse on kuitenkin saanut tarpeekseen ottelemisesta, Fury kommentoi brittilehti The Telegraphin haastattelussa.

Furylta kysyttiin haastattelussa, millainen rahasumma pitäisi latoa pöytään, jotta hän olisi valmis pyörtämään päätöksensä.

– 500 miljoonaa puntaa, Fury tokaisi. Summa vastaa 582 miljoonaa euroa.

– Joten, jos joku haluaa maksaa sen – ja olen varma, että tuolla on ihmisillä enemmänkin – niin silloin palaan. Siihen päivään asti, kaput, minä olen ulkona. Ja jos joku haluaa tuhlata puoli miljardia, niin silloin varmaankin moraalini menee testiin, Fury ennakoi.

Vielä huhtikuussa Furyn vaimo Paris kertoi miehensä olevan valmis palaamaan kehään, jos pääsee ottelemaan kaikkien liittojen mestaruusvöistä Anthony Joshuan ja Oleksandr Usykin välisen kamppailun voittajaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat