Uraa mallina luova Romeo Beckham, 18, vaihtoi hiustyyliään – David-isä murjaisi timanttisen kommentin, joka sai fanit ulvomaan naurusta

1:06
Futislegenda David Beckham paljasti Mervi Kallion haastattelussa, millaisia muistoja hänellä on suomalaisista

David Beckham huomasi 18-vuotiaan poikansa uudessa hiustyylissä jotain hyvin tuttua ja sai fanit villiintymään Instagram-kommentillaan.

Julkkispari Victoria ja David Beckhamin 18-vuotias Romeo-poika herätti huomiota maailmalla tammikuussa, kun tosissaan mallin uraa luova nuorukainen poseerasi L'Uomo Vogue -lehden kannessa.

Moni kiinnitti tuolloin huomiota, kuinka poika näyttää samaan aikaan häkellyttävän paljon sekä muotisuunnittelijaäidiltään että jalkapalloilijaisältään.

Tuolloin Romeo poseerasi varsin pitkässä ja platinanvaaleassa hiustyylissä. Tällä viikolla hän julkaisi Instagramissa tuoreen kuvan, jossa näkyy hänen uusi kampauksensa. Hiukset ovat yhä platinablondit, mutta huomattavasti lyhyemmät kuin tammikuussa.

Nuori mies itse ei ollut kirjoittanut kuvan saatteeksi minkäänlaista kuvatekstiä, mutta kommenttikenttään ilmestyi nopeasti timanttinen kommentti isä-Davidiltä.

– Hieno tukka! Mistäköhän lie olet saanut idean, Beckham murjaisi vedet silmissä nauravalla emojilla höystettynä ja sai myös monet fanit nauramaan ja ällistelemään jälleen kerran isän ja pojan yhdennäköisyyttä.

Jotkut fanit huomasivat Romeo Beckhamin uudessa tyylissä yhtäläisyyksiä myös toisiin julkkiksiin.

– Kuin nuori Eminem, useampi seuraaja äkkäsi.

Justin Bieber, osa puolestaan totesi.

– Hänen isällään oli tämä hiustyyli jo ennen Eminemiä tai Justinia, yksi kuitenkin väitti.

David Beckhamilla on vuosien saatossa nähty jos jonkinlaista kampausta. Romeo-pojan kuvasta tutuss tyylissä mies nähtiin ainakin kesällä 2007. Tuolloin sekä hän että Victoria-vaimo poseerasivat F1-varikolla Silverstonessa platinablondeina.

Romeo Beckham aloitti mallinuransa jo nuorena: hänestä tuli Burberryn kevät-kesä-malliston kampanjakasvo vuonna 2013, kun hän oli vain 10-vuotias. Vuotta myöhemmin hänet nähtiin merkin joulukampanjavideolla. 

Nuorukainen seurustelee niin ikään mallina työskentelevän Mia Reganin kanssa. Hänet tunnetaan julkisuudessa myös nimellä lempinimellä Mimi Moocher.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja