Suloista teinirakkautta! David Beckhamin poika julkaisi hempeän otoksen tyttöystävänsä kanssa – fanit villiintyivät: "Kuin Selena ja Justin!"

David ja Victoria Beckhamin 17-vuotias Romeo-poika julkaisi Instagramissa suloisen yhteiskuvan tyttöystävänsä kanssa.

Entinen jalkapallotähti David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham kuuluvat Britannian seuratuimpiin julkkiksiin.

Myös unelmaparin neljä lasta ovat saaneet totutella elämään julkisuuden valokeilassa ja etenkin esikoispoika Brooklynin naissuhteita on seurattu tiiviisti lehtien palstoilta.

Nyt myös pikkuveli Romeo, 17, on löytänyt tyttöystävän. Nuorukainen julkaisi Instagram-tilillään keskiviikkona suloisen selfien, jossa hän saa pusun poskelleen 16-vuotiaalta mallityttöystävältään Mia Reganilta, joka tunnetaan julkisuudessa myös lempinimellä Mimi Moocher.

Suloista teinirakkautta huokuva kuva sai myös fanit innostumaan jopa niin paljon, että paria verrattiin jopa yhteen kaikkien aikojen teinipareista: Selena Gomeziin ja Justin Bieberiin.

– Kuin Selena ja Justin! eräs kommentoija hehkutti.

– Olette niin söpöjä! lukuisat muut seuraajat säestivät.

Brittilehti Mirrorin Romeo ja Mia vaikuttavat nauttivan ylellisestä elämäntyylistä täysin siemauksin kuin kokeneempikin julkkispari.

Heidät on nähty yhdessä muun muassa Lontoon muotiviikoilla Victoria Beckhamin näytöksessä, ja kaksikko vietti jo ennen sitä ystävänpäivää Pariisissa romanttisissa tunnelmissa.

Lehdessä arvioidaan, että kuva on otettu Brooklyn Beckhamin hulppeilta 21-vuotissyntymäpäiviltä, joiden huhutaan maksaneen Beckhameille peräti yli 100 000 puntaa, eli liki 115 000 euroa.

Pari bongattiin yhdessä jo marraskuussa, kun he olivat katsomassa tennistä.

Vielä viime keväänä Romeon huhuttiin deittailevan supersuositun Stranger Things -sarjan päähenkilöä Millie Bobby Brownia.

Lue myös:

    Uusimmat