Upeat stylistit vastaavat: Miten uudistaa Diandran tyyliä?

Tähdet tähdet -ohjelmassa hurmannut laulaja Diandra on parissa vuodessa varttunut nuoresta työstä nuoreksi naiseksi.

Diandra Flores oli vasta 17-vuotias voittaessaan MTV3-kanavan Idols-ohjelman keväällä 2012. Tänä keväänä parissa vuodessa huimasti varttunut nuori nainen palasi ruutuun suositussa Tähdet tähdet -ohjelmassa.

Läpi kauden Diandra yllätti muodonmuutoksillaan niin laulullisesti kuin tyylillisesti. Sunnuntaisessa finaalissa Diandra jäi toiseksi, kun Jari Sillanpää valittiin Tähtien tähdeksi.

Myös tunnetut suomalaiset stylistit ovat panneet merkille, miten laulaja on muuttunut parissa vuodessa. MTV.fi tiedusteli stylisti Ida Jokikunnakselta ja Minttu Vesalalta, miten he lähtisivät stailaamaan nuorta laulajaa?

Jokikunnas on perillä siitä, että Diandra ihailee sekä laulaja Lady Gagan tyyliä että lahjakkuutta muusikkona. Stylisti ei kuitenkaan lähtisi muuttamaan Diandran tyyliä liian rajusti.

– Diandralla on upea ja harvinaislaatuinen ääni. Sitä tukemaan hänelle sopisi klassisen ajaton diivatyyli. Hieman yksinkertaisemmin, mutta Hollywood-tyylillä, Jokikunnas miettii.

Jokikunnas korostaakin Diandran olevan vielä nuoressa iässä. Niinpä laulaja vielä itsekin hakee omaa tyyliään, eikä stylisti haluaisi muuttaa sitä liian nopeasti.

– Uskon, että Diandra ei ole vielä itsekään ihan varma siitä, millaista tyyliä hän haluaa. Siksi olisi hyvä pysytellä mahdollisimman yksinkertaisessa.

– Jos ei hallitse vielä kokonaan tyyliään tai ei ole stylisti koko ajan mukana, voi tyylin hakeminen mennä helposti vähän sinnepäin. Kun on perusteet hallussa, voi alkaa kikkailla. Diandran kohdalla tärkeintä olisi korostaa hänen lahjakkuutaan, ääntä ja olemusta.

Stylisti Minttu Vesala korostaa, että stylistinä olisi tärkeää ottaa huomioon ennen kaikkea laulajan oma visio.

– Diandra on upea ja aivan ihana tyttö, hänen ylleen voisi laittaa mitä vain. Vain taivas on rajana Diandran stailaamisessa. Tähdet tähdet -finaalissa hänellä oli aivan himmeä veto, Vesala hehkuttaa.

Vesala miettiikin Jokikunnaksen tavoin Diandran hakevan vielä omaa tyyliään. Oman tyylin avulla laulajan lavapersoonaa olisi mahdollista vahvistaa.

– Pitäisi hieman kysellä Diandralta, että mikä hänellä itsellään on fiilis ja korostaa sitä puhtaasti, mikä oikein on Diandran tyyliä? Diandra on kyllä ihana, fressi nuori nainen, joten varmasti mikä vain toimisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja