Uniongelmia? Mieti näitä asioita ennen nukkumaanmenoa

Kun olet nukkunut hyvät yöunet, olet seuraavana päivänä huomattavasti energisempi ja pirteämpi, kuin jos unet ovat jääneet vähiin. Ajattele unta parantaaksesi ennen nukkumaanmenoa valoisia, elämäniloisia asioita. 

Keskity negatiivisten ajatusten sijasta iloisten asioiden ajatteluun, niin nukut paremmin, ja olet tyytyväisempi seuraavana päivänä.

Mieti, mistä olet kiitollinen

Mieti sellaisia asioita, joista olet tällä hetkellä elämässäsi kiitollinen. Voit myös kirjoittaa näitä asioita ylös paperille.

Kun ajattelet asioita, joista olet kiitollinen, voit nukkua paremmin, olla tyytyväisempi elämääsi, ja jopa vahvistaa omaa vastustuskykyäsi. Kuka ei tahtoisi miettiä elämänsä parhaita puolia ennen uneen vaipumistaan? 

Suunnittele tulevaisuuden onnistumisia

Meillä kaikilla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät esimerkiksi työelämään ja ihmissuhteisiin. Ajattele ennen nukkumaanmenoa miltä näiden tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen tuntuisi, jolloin saat nukuttua paremmin. 

Siirrä mielesi rentouttavaan hetkeen

Lampaiden laskeminen ei välttämättä auta rentoutumaan ennen nukkumista. Mieti sen sijaan mielessäsi jotakin rentouttavaa, oli se sitten positiivinen matra, tai ihana maisema. Siirrä itsesi hetkeksi kesämökkisi laiturille auringonlaskua katselemaan. 


MTV Lifestyle on myös Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

    Uusimmat