Ukrainan viisuedustaja heitti idean The Rasmukselle – haluavat tehdä yhteiskappaleen: "Lupasivat laittaa jotain ideoita"

5:17
The Rasmuksen eräs idea viisuesitykseen ei mennyt läpi – organisaatio torppasi: "Siinä tuli rajat vastaan"

 The Rasmus ja Ukrainan viisuedustaja Kalush Orchersta heittivät yhteiskeikan Torinon kadulla.

The Rasmus kilpailee tänään Italian Torinossa Euroviisujen finaalissa. The Rasmukseen kuuluu laulaja Lauri Ylönen, rumpali Aki Hakala, basisti Eero Heinonen ja kitarassa on Emppu Suhonen.

The Rasmus kertoi MTV Uutisille, että yksi paras asia Euroviisuissa on, kun he saavat tavata muiden maiden edustajia ja kuulla heidän kulttuuristaan.

– Me esiinnyttiin Ukrainan Kalush Orchestran kanssa. He laittoivat meille viestiä, että tehtäisiinkö tällainen yhteiskeikka kadulla. Teimme mash-upin meidän biiseistä ja esiinnyimme heidän kanssaan. Fiilikset oli tosi korkealla, ukot tulee kuitenkin sota-alueelta, Heinonen kertoo.

The Rasmuksella ei ole Kalush Orchestran kanssa yhteistä kieltä, vaan he käyvät keskustelun tulkin välityksellä.

– Meillä sujuu se musisointi kimpassa, siinä oli vahva fiilis. He olivat meille, että haluaisivat tehdä biisin ihan oikeastikin meidän kanssaan yhteistyössä. Vaihdoimme sähköpostiosoitteita ja lupasivat laittaa jotain ideoita. Voi olla, että teemme jonkun biisin jossain vaiheessa, Lauri paljastaa.

Ukraina selvitti tiensä Euroviisujen finaaliin – tällainen on räppiä ja kansanmusiikkia yhdistelevän ennakkosuosikin tarina:

4:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja