Mainos

Uhkea tavisnainen esittelee: Tässä on täydellinen ihannepeppu!

Millainen on täydellinen takapuoli? Pluskokoinen nainen otti aiheeseen kantaa.

Kauneusihanteet ovat muuttuneet ryminällä vuosikymmenien saatossa, mutta isohkot ja muodokkaat takapuolet herättävät jo biologisessakin mielessä huomiota – lanteikkaat naiset kun nähdään naisellisina, toisin sanoen hedelmällisinä.

1990-luvulla iso takapuoli oli kulttuurillisestikin haluttua tavaraa, sen jo meille kertoivat Sir Mix A Lot’s -yhtyeen kappale Baby Got Back, jossa laulettiin isopeppuisten naisten ihailusta. ”I like big butts and I can not lie”...

Isot takapuolet ovat edelleen niin sanotusti muodikkaita – sen me tiedämme kun katsomme esimerkiksi Kim Kardashiania tai Nicki Minajia.

Vaikka isojen takapuolien ihailussa ei niinkään ole mitään väärää, yksi asia kuitenkin hämää: isot takapuolet nähdään seksikkäinä ainoastaan, jos vyötärö on kapeaakin kapeampi. Toisin sanoen ihannoitu tiimalasivartalo on nyt astetta rajumpaa sorttia.

Kapea vyötärö ja uhkea takamus? Kim Kardashian myönsi, että tässä kuvassa hänellä on korsetti.(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.)

Positiivista kehonkuvaa ylistävä feministi Megan Jayne Crabbe otti tähän kauneusihanteeseen kantaa. Hän halusi muistuttaa Instagramissa, että kaikki takapuolet ovat kauniita – riippumatta siitä, minkä kokoinen takapuolesi, vyötärösi, lantiosi tai reitesi ovat.

Megan kirjoittaa itsekin haaveilleensa, että saisi siirrettyä vatsan seudultaan kaiken "ylimääräisen"  muualle kroppaansa, jotta hän olisi halutumpi ja kauniimpi muiden silmissä. Hän jopa kokeili erilaisia dieettejä ja kyykkyhaasteita, mutta ei – takapuolesta ei tullut sen isompi ja muodokkaampi.

Hän myös tunnustaa poseeranneensa selkä notkolla loihtiakseen mielikuvan kurveista ja tiimalasivartalosta. Hän otti tapauksesta esimerkkikuvan: vasemmanpuoleista kuvaa ottaessa hänen selkänsä oli myös aikamoisella koetuksella.

Megania seuraa Instagramissa yli 245 000 henkilöä. (Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.)

Megan kuitenkin muistuttaa, että paineet saada kapea vyötärö ja iso takapuoli piinaavat monia naisia – mutta todellisuudessa kaikki eivät voi sellaista saada, jo oman vartalomallinkin vuoksi.

”Sinulla on lupa hyväksyä oma vartalomallisi, olit sitten suora, kurvikas tai pyöreä. Juhlistakaamme itseämme sellaisina kuin olemme, hyväksykäämme omat vartalomme”, nainen kirjoittaa.

Toisin sanoen täydellisen pepun salaisuus on se, että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Mailis Penttilä näyttää, miten onnistut kyykkyjen teossa:

1:46

Haaveiletko paremmasta kunnosta, pyöreämmästä pepusta? Tässä treenivinkki:

0:48

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.