UFC:n kohutähti uhkailee poistumisellaan – kuppi meni toden teolla nurin: "Uskomatonta"

Vapaaottelun supertähti Jon Jones uhkailee vetäytyvänsä UFC-kehistä. 32-vuotiaan yhdysvaltalaisen kohuottelijan kuppi meni nurin Francis Ngannouta vastaan kaavaillun ottelun neuvotteluista.

Yhtenä kaikkien aikojen vapaaottelijoista pidetty alemman raskaan sarjan UFC-mestari Jones kertoi torstaina neuvottelevansa tulevasta ottelusta. Neuvottelut kuitenkin karahtivat, kun UFC ei ole Jonesin mukaan valmis maksamaan hänelle ekstraa hypystä raskaaseen sarjaan otteluun Ngannouta vastaan.

– Uskomatonta, Jones kirjoitti Twitterissä yhdessä monista neuvotteluja koskevista twiiteistään.

– Ennen kuin edes keskustellaan luvuista, UFC ei ollut valmis maksamaan minulle enempää superottelusta Francisia vastaan/siirrosta raskaaseen sarjaan. He sanoivat, että voisin mahdollisesti ansaita enemmän kertamaksutilauksista.

Jones painoi vielä lisää kaasua.

– On ollut hauskaa teidän kanssanne, tyypit, ehkä näemme vuoden tai parin sisällä.

– Ehkä tulen takaisin, kun he ovat valmiita tekemään parempaa bisnestä, Jones heitti ja kertoi keskittyvänsä siihen saakka terveyteensä, kuntoiluunsa ja perheeseensä.

Jones on jo vuosien ajan puhunut hyppäämisestä raskaaseen sarjaan. Hän otteli viimeksi helmikuussa, jolloin hän puolusti voitokkaasti alemman raskaan sarjan UFC-mestaruuttaan Dominick Reyesiä vastaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja