Tyttöystävä sai kotiin tultuaan VR-lasit päähänsä – mies kosi virtuaalitodellisuudessa

Teknologiaan hurahtanut mies uskoo olevansa ensimmäinen maailmassa, joka on kosinut rakastaan virtuaalitodellisuudessa.

Englantilainen Dean Sharp, 33, kosi äskettäin pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kamila Sobczakia, 38, erikoisella tavalla.

Dean oli halunnut tehdä jotain, mitä ei ollut ennen tehty. Tietotekniikkaa rakastava tyyppinä virtuaalitodellisuus tuntui hyvältä suunnalta kosinnan kannalta. Hän käytti muutaman kympin 360 -asteen kameraan, jolla hän pystyi luomaan virtuaaliseen maailmaan pariskunnan olohuoneen.

Kamilalla on aiemmasta suhteesta tytär Zuzanna, 13. Kosinta tapahtui äidin ja tyttären palattua shoppailemasta. Tytär oli ollut mukana juonessa ja yrittänyt pitää äitinsä mahdollisimman kauan poissa kotoa. Suunnitelmista tietämätön Kamila oli tullut kotiin pahantuulisena ja nälkäisenä.

Kamila ei kuitenkaan tiennyt sitä, että hänen poissaollessaan Dean oli kutsunut pariskunnan yhteiseen kotiin heidän läheisiään. Ystävät ja perheenjäsenet piiloutuivat Kamilan ja Zuzannan palatessa kotiin.

Dean pyysi Kamilaa laittamaan VR-lasit päähänsä ja selvästi hämmentynyt Kamila tottelee. Sillä välin, kun hän katselee Deanin etukäteen nauhoittamaa sydäntä lämmittävää puhetta heidän kahdeksasta yhteisestä vuodestaan, käy olohuoneessa vilinä ja melske, kun pariskunnan ystävät, Dean ja Zuzanna järjestävät paikan uuteen uskoon ruusuilla, samppanjalla ja timanttisormuksella.

Katso erikoinen kosinta yllä nähtävältä videolta!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat