Maajussi kosi tyttöystäväänsä kirjoittamalla kysymyksen peltoon – teksti näkyy myös Google Mapsissa: "Hän vastasi saman tien myöntävästi"

0:55
Videolla kerrotaan hilpeästä tilanteesta, jossa hirvi tallentui pariskunnan hääkuvaan.

Saksalaismiehen kosinta sai suuremman yleisön kuin hän oli kuvitellut. Se nimittäin näkyi ilmakuvassa Google Maps -palvelussa. Aiheesta kertoo muun muassa Huffington Post -sivusto.

32-vuotias osa-aikainen maanviljelijä Steffen Schwartz oli viime toukokuussa muotoillut kylvökoneella maissipeltoon kysymyksen: ”Willst du mich heiraten?” eli ”Haluatko mennä naimisiin kanssani?”

Steffen kertoo hessenschau.de-sivustolle, että hän oli pyytänyt tyttöystäväänsä lennättämään dronea pellon yllä Hüttenbergissä. Steffen oli sanonut, että hän oli nähnyt siellä villisikoja.

– Aluksi hän ei nähnyt kysymystä, koska drone ei lentänyt riittävän korkealla. Kun hän näki sen, hän vastasi saman tien myöntävästi, Steffen kertoo.

Täti näki kysymyksen Google Mapsissa

Steffen kertoo saksalaiselle medialle olevansa äimistynyt siitä, että niin moni hänen tyttöystävänsä lisäksi on nähnyt kosintatekstin. Hän ei olisi uskonut, että teksti näkyisi Googlen karttapalvelussa. Hänen Kanadassa oleva tätinsä oli kertonut hänelle, että pellon teksti näkyi siellä. Niityllä on kokoa miltei kaksi hehtaaria.

Steffen ja hänen kihlattunsa aikovat mennä naimisiin kesäkuussa. Dronea saatetaan käyttää juhlan aikana hääkuvien ottamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja