Tyttökaveri hakkasi, puukotti ja heitti kiehuvaa vettä päälle – 22-vuotias Alex oli "päivien päässä kuolemasta"

Britanniassa on paljastunut poikkeuksellinen parisuhdeväkivaltatapaus, kertovat Britannian yleisradioyhtiö BBC ja The Sun.

22-vuotias Alex Skeel joutui tyttökaverinsa Jordan Worthin, 22, pahoinpitelemäksi niin pahasti, että lääkärien mukaan hän olisi kuollut kymmenen päivän sisällä.

Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa, kun he tapasivat toisensa 16-vuotiaina koulussa. Pian tilanne kuitenkin muuttui, kun tyttökaveri alkoi kontrolloida Skeelin elämää ja pahoinpitelemään tätä.

Nainen uhkasi tappaa, jos mies poistuu kotoa

Tyttökaveri muun muassa hakkasi Skeeliä nyrkeillä ja vasaralla ja puukotti veitsellä. Lisäksi hän piti miestä nälässä, ja Skeel joutui nukkumaan lattialla monen kuukauden ajan.

Worth uhkasi tappaa Skeelin, jos tämä karkaa pariskunnan kotoa. Skeel ei myöskään saanut kertoa kuulumisiaan kotiväelleen.

Mies paljasti sairaalassa hirvittävän totuuden

Skeelin vammat tarvitsivat usein sairaalahoitoa, ja lopulta hän pelastui, kun hän uskalsi paljastaa vammojensa aiheuttajan sairaalassa. Aiemmin hän oli valhedellut, että vammat olivat itse aiheutettuja.

Tilanne kärjistyi, kun Worth heitti kiehuvaa vettä Skeelin päälle, jolloin mies sai toisen ja kolmannen asteen palovammoja. Naapuri hälytti tuolloin pariskunnan kotiin ambulanssin. Mies kertoi medialle pelkäävänsä, että hänen raajansa olisi pitänyt amputoida.

Tyttökaverille vankeustuomio

Worth tuomittiin oikeudessa seitsemän ja puolen vuoden vankeustuomioon.

Skeel on julkisuuteen tulonsa jälkeen kehottanut ihmisiä puhumaan parisuhdeväkivallasta.

Lue myös:

    Uusimmat