Tyttärellä alkoivat ensimmäiset kuukautiset – isä oli tukena ja kehitteli "kuukautiskeijun"

1:38
Kyllä isä keinot keksii: Helikopterilla maitohampaan kimppuun

Love What Matters -sivusto jakoi isän koskettavan tavan auttaa tytärtään, kun hänelle tuli ensimmäiset kuukautiset.

Amerikkalainen Maverick Austin jakoi Facebookissa keinonsa, miten auttoi tytärtään Avia ensimmäisten kuukautisten kanssa. Avilla alkoi kuukautiset kesken koulupäivän, mutta nokkela isä osasi onneksi suhtautua asiaan juuri niin kuin piti.

Isän teko hurmasi Facebookin käyttäjät

Maverick kertoo saaneensa puhelun Avilta. Avi kertoi paniikissa isälleen, että hän taisi kakata housuun kesken koulupäivän. Maverick kiiruhti kouluun viemään lapselleen puhtaat vaihtovaatteet.

Muutamaa tuntia myöhemmin Avi soitti uudelleen. Maverick oli erittäin tärkeässä työtapaamisessa, joten hän käski tytärtään odottamaan hetken. Avi kuitenkin kertoi, että se tapahtui uudestaan. Hetken ärtymisen jälkeen Maverick ymmärsi, mistä oli oikeasti kyse.

– Keskeytin tapaamisen ja selitin kollegoilleni, että olen todella pahoillani, mutta minun on pakko lähteä. Menin nopeasti takaisin koululle ja soitin koulun terveydenhoitajalle, että heidän täytyy etsiä tyttäreni, Maverick kertoo.

– Menin sinne niin lujaa kuin pystyin ja sain melkein paniikkikohtauksen, koska olin jättänyt apua pyytäneen lapseni ’yksin taistelukentälle’!

Maverick meni suoraan terveydenhoitajan luo ja Avi oli myös siellä.

– Hän sanoi minulle, että ’isä…tänään minulla alkoi ensimmäiseni…’ ja keskeytin hänet. Kerroin hänelle, että ymmärsin heti, mitä oli tapahtunut, Maverick jatkaa.

Myöhemmin tytär kysyi Maverickilta, että eikö hän nyt saa jotain lahjaksi niin kuin lapsena saatiin ensimmäisten maitohampaiden lähtiessä. Maverick keksikin termin ”kuukautiskeiju” ja juoksi kauppaan ostamaan tyttärelleen kasan herkkuja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Maverickin Facebook-päivityksestä syntyi hitti ja se on saanut yli 187 tuhatta tykkäystä. Useat käyttäjät ovat kommentoineet, miten hienosti Maverick oli tukena tyttärelleen tärkeällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja