Tyrkkyjä vieraita ja intiimejä kuvia - vuokranantaja paljastaa karut kokemuksensa

Kodinvaihtolomat, sohvasurffaus ja kodinvuokraus ovat nykyisin suosittuja tapoja majoittua matkoilla. Airbnb on yksi palveluista, jonka avulla matkailijat voivat majoittua tavallisten paikallisten koteihin matkakohteissa. Aina turistit eivät kuitenkaan ole vaivan arvoisia. Toisinaan myös vuokranantaja voi olla ikävää seuraa.

Airbnb-palvelun kautta itse majoituksen löytänyt ja myös majoitusta vuokrannut anonyymi vuokranantaja paljastaa, että aina turistit eivät ole miellyttävimmästä päästä. Toisinaan voi myös pohtia, onko vuokranantaja itse liian herkkänahkainen.

Ei pornoa kiitos

– Olin varma, että vegaani joogaopettajavieraani joka lauloi Madonnaa suihkussa oli homo, kunnes hän näytti minulle muut kykynsä. Fredin osa-aikainen intohimo oli valokuvaus ja hän esitteli kuviaan myös taidegallerioissa. Mies pyysi mielipidettäni hänen "taiteellisiin" kuviinsa. Seuraavaksi näin lähikuvia hänestä ja hänen tyttöystävästään intiimeissä puuhissa. Mies pahoitteli kuvia ja kertoi niiden olleen vahinko, joten jatkoimme kuvien katselua. Silti nämä kuvat toistuivat yhä edelleen albumissa. Pointti on, etten välitä siitä mitä teet omassa kotonasi. Mutta kun tulet minun kotiini, jätä intiimi elämäsi oven ulkopuolelle, vuokranantaja vuodattaa.

En ole äitisi

– Jokainen Airbnb-isäntä antaa ohjeet siitä, miten toisen kotona tulee käyttäytyä. Noudata näitä ohjeita. Jos kerron ettei kotonani saa tupakoida, älä tupakoi myöskään silloin kun olen pois kotoa. Jos kotini oveen on monta avainta, kuuntele tarkasti kun kerron miten lukot aukeavat. Olen joutunut heräämään yön pikkutunneilla, kun vuokralainen ei saanut ovia auki.

Minulla on tarpeeksi ystäviä, kiitos

– Vuokraan sinulle kotiani, en ole kaverisi. Älä siis lisää minua ystäväksesi sosiaalisessa mediassa. Kun olet kotonani, annan mielelläni neuvoja ja menovinkkejä kaupungissa, mutta se ei tee minusta ystävääsi. Eräs asiakkaani oli ulkomailla ensimmäistä kertaa, ja hän halusi tehdä kanssani kaiken: käydä kaupassa, ruokailla, katsoa nähtävyyksiä. Hän pyysi jopa apua yrityksensä kanssa. Lopulta kerroin hänelle, että hän oli liian tyrkky.

Onko sinulla kokemuksia kodin vuokraamisesta turistille tai oletko itse vuokrannut asunnon matkallasi? Kerro kokemuksistasi kommentti-osiossa.

MTV3

Kuva: Colourbox

Lähde: CNN Go

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja