Työn kautta ystävystyneiden miesten suuri yllätys: Olivatkin isä ja adoptioon annettu poika

1:17

Työn kautta ystävystyneet amerikkalaismiehet saivat yllätyksekseen selville, että he todellisuudessa olivat isä ja poika, uutisoi muun muassa New York Post.

Katso yllä olevalta videolta toinen koskettava kohtaaminen, kun äiti tapaa 20 vuotta sitten adoptioon antamansa tyttären!

Nathan Boos, 28, tiesi olevansa adoptoitu, mutta hän ei ollut koskaan kysynyt adoptiovanhemmiltaan biologisten vanhempiensa tietoja.

– Se ei vain koskaan käynyt mielessäni, että löytäisin vanhempani, Nathan sanoo paikalliselle medialle.

Nathan työskenteli Wisconsinissa rekkakuskina, ja työn kautta hän ystävystyi Bob Degaron, 56, kanssa. Miehet ovat olleet jo kahden vuoden ajan ystäviä.

Nyt heille on kuitenkin selvinnyt, että Bob ja Nathan ovat todellisuudessa biologiset isä ja poika. Totuus kävi ilmi, kun Nathanin adoptioäiti tajusi asian. Miehet olivat nimittäin ystäviä myös Facebookissa.

– Hän vain meni Facebook-sivulleni ja meni ystävälistani läpi ja otti esiin hänen kuvansa ja minä sanoin ”et ole tosissasi”, Nathan kertoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen edelleen aika shokissa"

Myös Bob oli asiasta yhtä yllättynyt, kun Nathan laittoi hänelle viesiä. Bob kertoo, että hän ja Nathanin biologinen äiti joutuivat luopumaan vauvasta aikoinaan taloudellisista syistä.

Nyt kaksikko yrittää kuitenkin vahvistaa suhdettaan ja ottaa menetetyn ajan takaisin. Bob on esimerkiksi osallistumassa Nathanin lähestyviin häihin.

– Olen edelleen aika shokissa ja on päiviä, jolloin en tiedä aivan, miten käyttäytyä, Bob sanoo.

– Otamme päivän kerrallaan, yksi maili kerrallaan, kuten me sanomme, Nathan tiivistää.

Lähteet: New York Post, 6abc

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja