Mainos

Tyhjässä elokuvateatterissa otetusta kuvasta paljastui karmiva yllätys – kuvasiko äiti haamun?

Äiti kertoo piilottaneensa karmivan otoksen lapsiltaan, jotta he eivät ryhtyisi pelkäämään kummituksia. 

Englantilainen Emma Johnson ja hänen kolme lastaan päättivät ottaa hauskan yhteiskuvan elokuvateatterissa ennen piirroselokuvan alkua. Kun he pääsivät kotiin, äiti ryhtyi tarkastelemaan lähemmin ottamaansa kuvaa. Toisin kuin perhe luuli, he eivät olleetkaan elokuvan ainoita katselijoita. 

Kommentoijat epäilevät kuvan aitoutta

Äiti huomasi kuvassa tytön hahmon, joka istui heidän takanaan nallekarhu kainalossaan. Hän kertoo läheistensä olevan hyvin skeptisiä yliluonnollisten asioiden suhteen, mutta kuvan nähtyään kaikki ovat vakuuttuneet aaveiden olemassaolosta. 

Äiti jakoi kuvan viime tiistaina myös sosiaalisessa mediassa, jossa kuva on saanut aikaan paljon kohua. Epäilyjen mukaan haamu olisi tyttö, joka hukkui aiemmin elokuvateatterin läheiselle rannikolle.

– Halusin ottaa selfien, koska se oli Harperin (kuopuksen) ensimmäinen kerta elokuvissa. Olin erittäin varma siitä, että sali oli tyhjä, Johnson kertoo.

Kuvan jaettuaan hän kertoo saaneensa myös paljon skeptisiä kommentteja. Kommentoijien mukaan haamu on voitu lisätä kuvaan digitaaliseen kuvaan jälkikäteen.

– Heti kun olin jakanut kuvan, ihmiset syyttivät minua photoshoppauksesta tai puhelinsovelluksesta, mutta olen niin huono teknologian kanssa, etten edes tietäisi mistä aloittaa, Johnson vastaa väärennys huhuihin.

Kolmen lapsen äiti kertoo piilottaneensa kuvan lapsiltaan, sillä ei halua pelotella heitä liikaa. 

Video: Jos sosiaalisen median selfiet saavat sinut raivon partaalle, katso tämä hulvaton parodia.

2:39

Lähde: CatersNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.