Twitterissä ylistetään apeuden selättävää kotikonstia – temmeltäminen sekoitti somen: "Miksi kukaan ei ole kertonut minulle tästä aiemmin?"

Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen 1:00
Toimittaja unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle uutislähetykseen – lopputulokselle et voi olla nauramatta.

Apea olo helpottuu, kun vain temmeltää ja ilakoi ympäriinsä, väittää somehitiksi muodostunut twiitti.

Kaikilla on joskus huonoja päiviä, ja jokaisella on oma tapansa selvitä niistä. Puhuminen, liikunta, hyvä ruoka, nukkuminen ja kiitollisuusharjoitukset voivat auttaa, mutta tällä hetkellä somessa kohistaan harvoin mainitusta lääkkeestä alavireisyyteen – temmellyksestä.

”Temmelsin tänään ensimmäistä kertaa ikinä. Oletteko te ennen temmeltäneet??? Miksi kukaan ei ole kertonut minulle tästä aiemmin”, idealle siivet antanut Twitter-käyttäjä Malik kirjoittaa twiitissään.

Twiitin yhteydessä mies jakaa valokuvasarjan ilottelustaan. Kuvissa Malik kirmaa riemuisasti pellolla leveä hymy kasvoillaan. Tästä ei temmeltäminen parane!

Ei vain lasten ilo

Twiitti on saanut runsaasti huomiota keräten yli 459 000 tykkäystä ja yli 67 000 jakoa. Asiasta on uutisoinut yhdysvaltalainen Fox News.

Malik ei somekeskustelun perusteella ole ainut, joka suosittelee temmellystä huonojen päivien selättäjäksi. Estoton ilakointi ja jyllääminen eivät todellakaan ole vain lapsille.

Tämäkin mies suosittelee vahvasti temmeltämistä. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Tämä nainen sanoo, että temmeltäminen on hyvä tapa kokea erilaisia paikkoja. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kikkaan kannattaa toki suhtautua varauksella, eikä sen varaan kannata ainakaan laskea syvemmän melankolian hoitoa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat