Tv-yleisö havaitsi yllättävän yhdennäköisyyden – rouva Jenni Haukion juhlatyyliä verrataan Disney-prinsessaan

6:36
Presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio kertovat MTV Uutisten itsenäisyyspäivän haastattelussa, että koronaviruksen vuoksi jouluna ja alkuvuonna läheisiä voi muistaa ajatuksissa ja etäyhteyksin.

Rouva Jenni Haukion juhlatyyli puhutti Twitterissä, missä moni äkkäsi Haukion muistuttavan melko lailla Disney-elokuvan Lumikkia.

Rouva Jenni Haukio juhli sunnuntaina Suomen itsenäisyyttä poikkeusvuonna sinimustassa, polvimittaisessa juhla-asussa. Haukio ei kuitenkaan tahtonut kommentoida tarkemmin asuunsa liittyviä yksityiskohtia tiedotusvälineille ennen itsenäisyyspäivän vastaanoton alkamista.

– Huomio voidaan kiinnittää itsenäisyyspäivään ja sen arvoihin, eli ei ole mitään erityistä kerrottavaa tänä vuonna, rouva Haukio tyytyi Ilta-Sanomien mukaan toteamaan.

Twitterissä tarkkasilmäinen tv-yleisö kuitenkin huomasin nopeasti yllättävän yhdennäköisyyden Disney-elokuvasta tuttuun prinsessaan, jonka asussa nähtiin niin ikään siniset puhvihihat.

 

 

– Juhlavieraiden puutteessa tällainen huomio. Kuin kaksi marjaa: Presidentin puoliso Jenni Haukio ja Lumikki, Twitterissä havaittiin.

– Kuin kaksi marjaa, toinenkin twiittaaja hämmästeli

– Suomen Lumikki, kolmaskin twiitti kuului.

 

Yhdennäköisyyttä oli pohdittu myös useilla muilla kotisohvilla twiitteihin kertyneiden vastausten perusteella.

– Sama. Mä en vaan uskaltanut twiitata... Toivottavasti kaverina ei ole nuhanenä.

– Niin samaa ajattelin. Mutta missä on kääpiöt?

– Samaa googlailtiin kotisohvalla. Ilmetty Lumikki.

Koronaviruskriisi on vaikutti tänä vuonna merkittävästi itsenäisyyspäivän juhlintaan Suomessa. Rouva Jenni Haukio muistutti MTV Uutisten haastattelussa, että juhlahumun taustalla on aina tärkeä ajatus.

– Meillä kaikilla on päällimmäisenä ajatus ja syvä kiitollisuus, että saamme täällä vapaassa Suomessa, isänmaassa elää, Haukio sanoi.

Rouva Haukio kertoi kuitenkin näkevänsä varovaista toiveikkuutta myös vaikeiden aikojen keskellä.

– Joka päivä mennään eteenpäin ja selvitään, kuten on aiemminkin selvitty. Totta kai meiltä kaikilta vaaditaan nyt paljon, siinä olemme viime kuukausina osoittaneet, että olemme hyviä ja jaksetaan jatkaa samaan malliin, Haukio sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja