TV-klassikko palaa ruutuun Janne Katajan luotsaamana – Kuutamolla-sarjassa suomalaisjulkkikset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita

Janne Katajan juontamassa Kuutamolla-ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. 

Pitkän kevään ja kesän jälkeen on aika antaa hyvien tarinoiden viedä mennessään! Tv-klassikko Kuutamolla hurmaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 19. syyskuuta alkaen. Ohjelman alkuperäisjuontaja Santeri Kinnunen on luovuttanut viestikapulan Janne Katajalle, jonka nyt juontamassa ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään.

Jokaisessa jaksossa nähdään juontajan lisäksi kolme vaihtuvaa vierasta, jotka kertovat kolme tarinaa omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi täyttä puppua. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Jannen kanssa valheen kaltevilla pinnoilla luistelevat muun muassa Maria Ohisalo, Miitta Sorvali, Kirsi Alm-Siira, Antti Tuomas Heikkinen, Riku Rantala, Kiti Kokkonen, Aku Hirviniemi, Joonas Nordman, Christoffer Strandberg, Kalle Lamberg, Jenni Poikelus ja monta muuta. 

Mutta millaisia tarinoita he kertovat? Onko joku heistä kuningatar Elisabetin suora perillinen? Omistaako joku lemmikkialbatrossin? Myikö yksi heistä Aunuksen Karjalassa itse tekemiään lampunjalkoja? Keksikö joku Lennu-koiran nimen? Voiko olla mahdollista, että yksi on salakuljettanut hiekkaa Afganistaniin? Tämä kaikki selviää tänä syksynä. 

– Kuutamolla ei ole paperin- vaan tarinanmakuinen show ja klassikkoviihdeohjelma uudenlaisella twistillä! Käsikirjoittajat saavat keskittyä draaman kirjoittamiseen, sillä kerrankin luotetaan oikeisiin tarinoihin, vaikka ne olisivat valettakin, takuuhauskuutta ohjelmaan tuova Janne Kataja toteaa.

Hän kuvailee tehtävänsä ohjelman juontajana olevan toimia illan uteliaana eteenpäinkuljettajana.

– Onneksi olen luonteeltani utelias. Mutta mielestäni se, tunnistaako mielettömien tositarinoiden joukosta valheen, ei ole niinkään kiinni siitä kuinka vaan kuka tarinan kertoo. Arvelen itse tunnistavani valheen tarinoiden kertojasta, hän kertoo omista valheenpaljastusmetodeistaan.

Kuutamolla MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja