Raskaana oleva Li Andersson edusti pinkissä Kuutamolla-kuvauksissa – ilmoitti hiljattain odottavansa esikoistaan

9:47
Opetusministeri Li Andersson paljastaa ministeriviisikon WhatsApp-ryhmän nimen – olisitko arvannut?

Esikoistaan odottava Li Andersson nähdään syksyllä Kuutamolla-ohjelmassa.

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja puheenjohtaja sekä opetusministeri Li Andersson, 33, nähdään vierailijana syksyllä MTV3-kanavalla nähtävässä Kuutamolla-ohjelmassa. Andersson nähdään samassa jaksossa juontaja Ile Uusivuoren sekä koomikko-näyttelijä-käsikirjoittaja Joonas Nordmanin kanssa. Ohjelman juontaa Janne Kataja.

Andersson saapui kuvauksiin paikalle pukeutuneena pinkkiin paitaan, joka noudatteli värinsä puolesta hyvin kuvauksiin sopivaa henkeä. 

Andersson ilmoitti hiljattain odottavansa esikoistaan puolisonsa Juha Pursiaisen kanssa. Ministeri ilmoitti tulevasta perheenlisäyksestä Facebook-sivullaan. Anderssonin mukaan laskettu aika on uudenvuoden tienoilla. 

Tunteikkaassa päivityksessään Andersson kertoi lapsen saamisen olevan niin suuri ilon ja onnen aihe, että sille on jopa vaikeaa löytää sanoja. 

– Olen valtavan onnellinen ja iloinen tästä lahjasta, ja haluan omalla esimerkilläni osoittaa, että naisten ei ole pakko valita omien lasten tai oman poliittisen uran välillä. Saa unelmoida, ja omia unelmiaan saa tavoitella, hän kirjoittaa.

Mahdollisuuksien mukaan Andersson aikoo jatkaa töitään normaalisti joululomiin saakka, aina mahdollisuuksien mukaan.

– Ministerin tehtävien hoitaminen äitinä on kuitenkin käytännössä mahdottomuus heti lapsen synnyttämisen jälkeen ja siksi minun tilalleni valitaan toinen henkilö hoitamaan opetusministerin tehtäviä ensi kevään ajaksi, Andersson kertoi päivityksessään. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuutamolla alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 19. syyskuuta kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja