Tuntuuko ystävänpäivä kumppanin kanssa tylsältä? Näin korjaat tilanteen

Ystävänpäivänvietto voi tuoda mukanaan paineita, mutta suurin osa ei sitä kuitenkaan pelkää. Sen sijaan ystävänpäivää pidetään tylsänä.

Tuoreen amerikkalaisen kyselytutkimuksen mukaan yksi neljästä parisuhteessa olevasta vastaajasta kertoo ystävänpäivän muuttuneen tylsäksi. Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta.

Grouponin tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että 80 prosenttia pariskunnista viettää ystävänpäivää. Kyselyyn vastasi 2 000 amerikkalaista parisuhteessa olevaa henkilöä.

Yli 50 prosenttia vastanneista koki, että he tekevät tismalleen samoja asioita vuodesta vuoteen. Lähes puolet vastanneista kertoo, että he voivat jopa arvata, mitä heidän kumppaninsa tulee antamaan heille.

Näin muutat tylsän päivän menestykseksi

Mikä sitten avuksi? Siihenkin tutkimus antaa vastauksen. Lähes 80 prosenttia vastaajista kertoi, että ruokailun jälkeen jaettu yhteinen kokemus kumppanin kanssa on avain täydelliseen ystävänpäivään.

Lisäksi 80 prosenttia vastanneista paljasti, että lahjaksi he toivoisivat eniten elämyslahjaa, jonka he voisivat jakaa kumppaninsa kanssa. Parhaimpiin elämyslahjoihin lukeutuivat muun muassa konsertti, pakohuonepeli, kierros kulttuurikohteeseen sekä yhteinen kokkauskurssi.

Kyselyn mukaan kumppanien pitäisi asettaa entistä enemmän panoksia päivälle. Yli kolmasosa naisista kertoi, ettei ole koskaan tullut yllätetyksi ohjelmalla, ja yli puolet ei ole koskaan saanut kumppaniaan mukaan romanttiselle piknikille.

Ystävänpäivä ei ole kuitenkaan suurimmalle osalle kauhunaihe, vaan pariskunnat ovat jopa toiveikkaita illan etenemisen suhteen. Seitsemän kymmenestä kertoi odottavansa vipinää makuuhuoneessa onnistuneiden ystävänpäivän treffien jälkeen. TEE TESTI:  Villikko vai rutiineihin tottunut? Testaa, kuinka seikkailunhaluinen olet seksin suhteen

Lähde: FoxNews

***

10:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja