Mainos

Tuntemattoman miehen kohtaaminen sai pienen lapsen äidin kyyneliin: "Tämä mies näki hänen merkityksensä"

Ihmisten ennakkoluulojen kanssa kamppailleen äidin ja tuntemattoman miehen kohtaaminen on koskettava tarina pienten tekojen merkityksestä. 

Pieni Sophie-tytär ja hänen äitinsä ovat joutuneet kamppailemaan paljon ihmisten ennakkoluulojen kanssa. Erään tuntemattoman miehen kohtaaminen muutti kuitenkin hieman äidin käsityksen maailmasta. Nyt hän on päättänyt jakaa koskettavan tarinansa meille kaikille.

Facebook-sivuillaan äiti kertoo istuneensa tavalliseen tapaansa kahvilassa tyttärensä kanssa, kun yhtäkkiä tuntematon henkilö oli lähestynyt heitä. Äiti oli suhtautunut asiaan ensin varauksella, sillä hän oli huomannut Down-lapsen aiheuttavan tarpeetonta uteliaisuutta.

Mies tervehti kuitenkin tyttöä kädenpuristuksella ja sai hänet hymyilemään, jonka jälkeen mies kertoi haluavansa kertoa tarinansa. Utelias äiti kehotti miestä jatkamaan, mutta tarina ei ollut aivan sellainen kuin hän kuvitteli. Se oli paljon enemmän.

"Et voi koskaan tietää, jos et anna hänelle mahdollisuutta"

Mies kertoi katselleensa uutisia edellisyönä. Uutisissa oli hänen mukaansa haastateltu äitiä, jonka lapsi oli syntynyt vammaisena. Hän oli puolustanut valintaansa pitää lapsi lääkärien vastusteluista huolimatta.

– Pointti on se, ettet voi koskaan tietää, millainen vaikutus ihmisillä on maailmaan. Et voi koskaan tietää, mitä henkilö voi tehdä, jos et anna hänelle mahdollisuutta, äiti kertoo miehen lausuneen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies katsoi äitiä silmiin ja kertoi hänen ja hänen tyttärensä olevan kauniita.

– Yhtäkkiä aloin itkeä. Istuin keskellä kahvilaa ja itkin, liikuttunut äiti kertoo.

Suositussa Facebook-postauksessa äiti kertoo miehen olleen ensimmäinen tuntematon henkilö, joka on koskaan onnitellut häntä tyttären syntymän johdosta.

– Hän oli ensimmäinen vieras, joka huomasi hänen arvonsa. Hänen kauneutensa. Maailmassa, jossa tyttäreni elämä täyttyy kuiskailusta ja tuijotuksesta. Tämä mies näki hänen merkityksensä.

Lähde: Faithit

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.