Tunnistatko, kuka on valeasun alla? Salkkarit-Ismo keksii älyttömän juonen

Ismo esittelee vale-Hanin asianajajalle 1:43
Katso hulvaton kohtaus videolta!

Salkkareissa Laiteloiden huushollissa keitetään kummallinen soppa.

Salatuissa elämissä Ismon ja Hanin täytyy asua puolen vuoden ajan yhdessä, jotta he saavat Kalervon perinnön. Hani muutti alkuvuonna nähdyissä jaksoissa Laiteloille, mutta yhteiselo on ollut kaikkea muuta kuin ruusuista.

Keskiviikon Salkkarit-jaksossa Ismo ja Hani ottivat jälleen rajusti yhteen. Ismo karjui, ettei kukaan halua Hania Pihlajakadulle ja määräsi, että naisen on poistuttava heti, kun Kalervon perintö on jaettu. 

– Tiedätkö mä en kuuntele tämmöistä paskaa, en yhdenkään perinnön takia, Hani laukoi ja poistui Laiteloilta ovet paukkuen.

Ei aikaakaan, kun Laiteloiden ovikello soi. Oven takaa paljastui Kalervon testamenttia hoitava asianajaja, joka saapui tarkastamaan, että Ismo ja Hani asuvat edelleen saman katon alla.

Laiteloille saapuu yllätysvieras 2:15
Katso videolta, kun asianajaja saapuu tarkastuskäynnille.

Torstain Salkkarit-jaksossa Ismo selittää asianajajalle hakevansa Hanin paikalle, mutta kauhistuu, kun Hani lyö hänelle luurin korvaan. Hätääntynyt Ismo keksii nopeasti suunnitelman ja tuo kylpytakkiin, rintaliiveihin ja kasvonaamioon sonnustautuneen "Hanin" asianajajan juttusille.

Kuka valeasun alla todellisuudessa on? Katso esimakua jaksosta yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat