Tuttu hahmo tekee paluun Salkkareihin – näyttelijä paljastaa: "Onhan tässä kaikenlaista tulossa"

Mitä Aarni Kivisen ruutulapset tuumaavat isänsä paluuseen? 1:38
Mitä Aarni Kivisen ruutulapset tuumaavat isänsä paluuseen?

Tuttu hahmo palaa Pihlajakadulle.

Pihlajakatu saa uuden, joskin entuudestaan tutun vahvistuksen, kun näyttelijä Aarni Kivisen esittämä Panu Kaukovaara tekee paluun Salattuihin elämiin.

Kivinen ja hänen esittämänsä Panu nähtiin viime keväänä Salkkareissa ensimmäistä kertaa 12 vuoteen. Hahmo poistui Pihlajakadulta viime vuonna hetkeksi, mutta tekee nyt uudelleen paluun sarjan juonikuvioihin.

– Panu tuli katsomaan, miten hänen jälkikasvunsa jaksaa, ja onhan tässä kaikenlaista tulossa. Huhhuh, Kivinen vihjaa MTV Uutisille.

Kivisestä tuntuu, ettei hän olisi ollut päivääkään poissa kuvauksista. Tunteen takana on mieluinen ja turvallinen työympäristö sekä mukavat kollegat.

– Kiva oli palata, tässä taas vuosi vierähti nopeasti. Isää kiinnostaa, mitä lapsille on vuoden aikana tapahtunut. Lahti on niin kaukana, niin ei sen useammin kerkeä piipahtaa, hän vitsailee Panun paluuseen liittyen.

Kivinen ei voi vielä tässä vaiheessa paljastaa tarkemmin, millaisissa merkeissä Panu palaa Pihlajakadulle. Jonkinlaista vihiä hän kuitenkin antaa.

– Sanotaanko, että ei näillä lapsilla kaikki asiat ihan kunnossa ole. Isänä tietysti puolustaa lapsiaan viimeiseen saakka, hän sanoo.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat