Salkkarit-juonipaljastukset julki! Raskaana oleva Salla joutuu sairaalaan – saako Kari vastauksen isyysasiaan?

Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkista kuluvan viikon tapahtumiin!

Salatut elämät jatkuu ensi viikolla jälleen jännittävin kääntein.

Salatut elämät -sarjassa ensi viikolla Ismo rohkaistuu Aaron avulla palaamaan takaisin töihin. Ismo vakuuttaa huolestuneelle Kallelle, että hän pärjää kaupalla. Kaupalla Ismo kuitenkin tuskastuu asiakaspalvelutyöhön.

Aino ja Sampo hiippailevat kartanoon ja tyrmistyvät, kun löytävät isänsä Panun Valtterin seurasta. Aino nolostuu, kun selviää, että Valtter on aikeissa ostaa kartanon heidän Suomen kodikseen.

Sallaa supistaa, mutta Kari ei suostu vastamaan tämän puheluihin. Niinpä Sallan on pakko ottaa vastaan Gunnarin tarjoama apu. Gunnar vie Sallan sairaalaan. Kari ilmestyy paikalle ja tyrmistyy löytäessään Sallan viereltä Gunnarin. Kari tuohtuu ja lyö Gunnaria.

Ismo pakenee kaupasta jäätyään kiinni hermoromahduksestaan Kallelle, Aarolle ja Lasselle. Kallen avulla Ismo tajuaa, ettei hänestä ehkä olekaan enää kauppiaaksi.

Lasse näkee Mikin ja Joannan juttelevan yhdessä. Lasse tekee omat johtopäätökset ja pohtii Joonatanille, voisiko Mikillä ja Joannalla olla suhde.

Hani kiinnostuu Henrikistä ja ystävystyy Danielan kanssa. Hani ja Daniela menevät yhdessä Henrikin mainostamalle Skäbän keikalle.

Noelin mustasukkaisuus nousee Danielan lähdettyä illanviettoon Hanin kanssa ja hän järjestää Violan lapsenvahdiksi päästäkseen vahtimaan Danielaa.

4409: Ismo ryhtyy räyhänturvaajaksi
4410: Luurin piirtein, Miki
4411: Muorineuvos Nikkinen
4412: Tarkkaile puolisoasi, raportoi poikkeavuuksista
4413: Lasse kaivelee perhettään ja jotain mätää siellä on

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat