Tunnistatko? Hittisarjan tähdeltä uskomaton muodonmuutos uutta roolia varten

Näyttelijä David Harbour meni kovalle kuntokuurille valmistautuessaan rooliinsa Hellboy-elokuvassa.

Stranger Things -sarjasta uransa todelliseen nosteeseen saanut David Harbour on laittanut itsensä huippukuntoon uutta Hellboy-elokuvaa varten. Kyseessä on Hellboy-elokuvasarjan uudelleen käynnistäminen ja Harbour korvaa pääroolissa edellisissä elokuvissa nähdyn Ron Perlmanin.

Stranger Things -sarjassa Harbour on nähty tylsistyneenä ja alkoholisoituneena pikkukaupungin poliisipäällikkönä, eikä kyseinen rooli ole vaatinut mieheltä fyysisiä muodonmuutoksia. Uutta Hellboy-roolia varten 43-vuotiaan näyttelijän on näytettävä hyväkuntoiselta, sillä antisankari Hellboy esiintyy paljon ilman paitaa.

Harbour treenasi intensiivisesti julkkiksia elokuvia varten treenaavan Don Saladinon kanssa. Saladino on toiminut muun muassa Ryan Reynoldsin treenarina Deadpool-elokuvaa varten.

– Haluaisin huomata, että minulla on vatsalihakset, vaikka ne olisivatkin hieman lihaisat. Haluaisin näyttää siltä, että saattaisin pärjätä kehässä raskaan sarjan nyrkkeilijän kanssa, Harbour sanoi ennen treenikuurinsa alkua.

Hellboy-elokuvan on tarkoitus ilmestyä keväällä. Lisäksi uusi Stranger Things -kausi ilmestynee Netflixiin tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Lähde: Esquire

Lue myös:

    Uusimmat