Suosikit palaavat ruutuun ja huippusarjat päättyvät – näitä sarjoja odotetaan vuonna 2019

Vuonna 2019 suosikkisarjoja päättyy, ja lukuisat vuonna 2018 hiljaiseloa pitäneet sarjat tekevät paluun.

Vuosi 2019 tulee olemaan yhtä juhlaa, jos rakastaa suosittuja draamasarjoja. Uutta materiaalia saadaan niin HBO:lta, Netflixilta, kuin BBC:ltakin.

Luvassa on muutama paluumuuttaja, joista ei ilmestynyt uutta kautta vuoden 2018 aikana. Lisäksi ainakin kaksi massiivista suosiota nauttivaa draamasarjaa saavat päätöksensä.

Stranger Things

80-luvulle sijoittuva scifiseikkailu Stranger Things tekee paluun kolmannen kauden voimin. Kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin sijoittuva sarja on yksi viime vuosien suurimpia hittejä ja sen näyttelijäkaartiin kuuluvat näyttelijät ovat kasvaneet Hollywoodin kysytyimmiksi nimiksi. Kolmannen kauden on tarkoitus ilmestyä Netflixiin kesällä.

Black Mirror

Charlie Brookerin luoman Black Mirror -sarjan viides kausi ilmestyy vuoden 2019 aikana. Netflix hemmotteli sarjan faneja interaktiivisella Bandersnatch-elokuvalla aivan vuoden 2018 lopussa, mutta myös uusi kausi on odotettavissa. Black Mirror ei seuraa yhtä juonta, vaan jokaisessa jaksossa on tähän mennessä nähty eri päähenkilöt, eri ajanjakso ja eri miljöö.

Peaky Blinders

BBC:n hittisarja 1920-luvun brittirikollisista palaa ruutuihin viidennen kauden muodossa. Cillian Murphyn tähdittämä sarja on kerännyt paljon kiitosta niin kriitikoilta, kuin katsojiltakin. Sarjan odotetaan palaavan loppukevään ja alkukesän aikana.

Big Little Lies

HBO:n tähtien täytteine draama palaa yhden välivuoden jälkeen. Tähtiloistoa ei tästä sarjasta uuvu, mukana ovat Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern, Adam ScottAlexander Skarsgård ja uudella kaudella debyytin sarjassa tekevä Meryl Streep. Sarjan odotetaan palaavan vuoden 2019 jälkipuoliskolla.

The Handmaid's Tale

Elisabeth Mossin tähdittämä dystooppinen The Handmaid's Tale on kerännyt kahden kauden aikana paljon kiitoksia ja kourallisen Emmy-palkintoja. Hulu-suoratoistopalvelun hittisarjan kolmannen kauden odotetaan ilmestyvän ensi kevään aikana.

The Crown

Kuningatar Elisabet toisen elämään keskittyvä sarja palaa yhden vuoden hiljaiselon jälkeen Netflix-suoratoistopalveluun vuonna 2019. Claire Foye esitti Elisabetia kahtena ensimmäisenä kautena, mutta nyt sarja ottaa ajallisesti askelia eteen päin ja luvassa on uusittu näyttelijäkaarti. Elisabetin roolissa nähdään Olivia Colman.

Orange is the New Black

Netflixin ensimmäisiin suurhitteihin lukeutuva Orange is the New Black päättyy ensi kesänä. Naisvankien elämästä kertova sarja on ollut yksi Netflixin ykköshevosia monien vuosien ajan, mutta kaikki päättyy aikanaan. Orange is the New Black on viimeisimpiä sarjoja ajalta, jolloin uusi Netflixin alkuperäissarja oli harvinainen ilmestys.

Game of Thrones

Maailman suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Game of Thrones tekee keväällä odotetun paluun. Sarjan kahdeksas kausi tulee olemaan kuuden jakson mittainen ja se vie tämän massiivisen fantasiaseikkailun lopulliseen päätökseensä. Sarjan fanit ovat saaneet odottaa uutta kautta lähes kahden vuoden ajan ja nyt odotus vihdoin palkitaan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja