Lumiat eivät sittenkään jää viimeisiksi Windows-puhelimiksi?

Vaikka uusia Lumia-malleja ei näillä näkymin ole tulossa, osoittaa Windows 10 Mobile silti pieniä elon merkkejä Aasiassa. Japanista lähtöisin oleva NuAns on esitellyt hiljattain uuden Neo-puhelimensa, joka erottuu joukosta omaperäisellä muotoilullaan jaPC-käytön mahdollistavalla Continuum-toiminnolla. Nyt puhelimesta on saatu reilusti uutta materiaalia NuAnsin kotisivuille.

Teknisten tietojen osalta Neo kuuluuälypuhelinten keskikastiin, sisältäen viiden tuuman 1280×720 resoluutiolla toimivan näytön ja Snapdragon 617 -suorittimen. RAM-muistia puhelimesta löytyy kaksi gigatavua ja tallennusmuistia 16 gigatavua. Tarvittaessa tallennusmuistin määrää voi lisätä myös erikseen ostettavalla muistikortilla.

Muista älypuhelimista Neo erottuu tavallista paremmalla akkukestollaan ja valmistajan mukaan3350 mAh:n akkukestääkin tavallisessa käytössä noin kaksi vuorokautta. Lisäksi puhelimesta löytyyQucik Charge 2.0 -tuki, jonka ansiosta akku latautuutunnissa noin 80 prosenttia.

Erikoisenmuotoilun ja tavallista paremman akkukeston lisäksi Neo ei erityisesti yllätä tekniikallaan. Puhelimesta löytyy nykystandardeja mukaillen USB Type-C -liitin sekä tuki NFC:lle ja Bluetooth 4.1:lle. Takakamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etukamerassa megapikseleitä on viisi.

Tarkemmin NuAnsin uuteen Neo-malliin voi tutustua yhtiön omilta sivuilta, jonne on hiljattain ilmestynyt muun muassa uusia esittelyvideoita. Tällä hetkellä puhelin on ostettavissa Japanista reilun 360 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat