Tuija Pehkonen sai keskoslapsen kesällä – sairaala-aika jätti vahvan kiitollisuuden tunteen

Rakkaat joululaulut soivat lapsipotilaiden hyväksi 9:11
Katso videolta, mitä JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa on luvassa.

Juontaja Tuija Pehkosen toinen lapsi syntyi keskosena heinäkuussa 2023.

Juontaja Tuija Pehkonen sai keskospojan heinäkuussa 2023 puolisonsa Eero Ettalan kanssa. Parilla on entuudestaan 3-vuotias poika. 

Alla olevassa Instagram-kuvassa Tuija Pehkosen puoliso Eero Ettala on parin kahden pojan kanssa isänpäivänä 12. marraskuuta. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pehkonen juontaa Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertin yhdessä Jaakko Loikkasen  kanssa 10. joulukuuta. Tapahtumassa kuullaan rakkaimpia joululauluja kotimaisten huippuartistien esittäminä, tarinoita lapsipotilaiden elämästä sekä asiaa lasten terveydestä ja elämän merkityksellisyydestä.

Konsertin aihe koskettaa näin ollen myös Pehkosen arkea. 

– Tuli tippa linssiin, kun tähän kysyttiin. Tämä on todella iso kunnia. Keskosvauvan syntymän myötä Kummien toiminta ja tarinat tulevat henkilökohtaisesti lähelle, Pehkonen kertoi Huomenta Suomessa 8. joulukuuta. 

Sekä Pehkonen että kesällä syntynyt vauva olivat sairaalassa hoidossa jonkin aikaa. 

– Jätti todella vahvan kiitollisuuden. Me saimme ensiluokkaista hoitoa sekä minä että vauva. Olin aika vaikuttunut siitä, miten etuoikeutettuja me suomalaiset olemme, Pehkonen kertoi. 

Pehkonen kertoi elokuussa Instagramissa, että hänen maailmansa pysähtyi heinäkuussa, kun hänelle nousi kova kuume, minkä seurauksena hän joutui sairaalaan ja hänellä todettiin vakava verenmyrkytys. Tämän seurauksena vielä silloin syntymätön poika piti ottaa ennenaikaisesti maailmaan. 

– Vietin elämäni pelottavimmat päivät ja viikot sairaalassa, enkä vieläkään oikein käsitä, mitä kaikkea tapahtui. Tärkeintä on, että meitä on nyt 4, ja ollaan kaikki elossa, Pehkonen kirjoitti tuolloin. 

Arki kahden lapsen kanssa on Pehkosella kiireistä, mutta yhtä asiaa hän haluaa vaalia kaiken tohinan keskellä. 

– Tänäkin aamuna, kun jaoin huomiota kahden lapsen kesken, niin se mitä yritän omassa arjessa ja kiireessä muistaa, on keskittyä pieniin hetkiin. On siinä sitten kaksi tai 10 lasta, niin huomioisi heidät kaikki. Niin, että jokainen lapsi tulisi huomatuksi. Yritän vanhempana keskittyä hyviin asioihin, vaikka pitää laittaa myös rajoja ja kieltää, Pehkonen kertoi Huomenta Suomessa. 

Katso videolta, mitä JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa on luvassa.

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 10. joulukuuta klo 19.30–22.

 

Lue myös:

    Uusimmat