Tuija Pehkonen ja Eero Ettala viettävät ensimmäistä hääpäiväänsä: "Heittämällä siihenastisen elämäni hienoin päivä"

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Eero Ettala ja Tuija Pehkonen harvinaisessa yhteishaastattelussa Kultanen Venla -gaalassa.

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala iloitsevat Instagramissa ensimmäisestä hääpäivästään.

Juontaja Tuija Pehkonen ja hänen aviomiehensä Eero Ettala muistelivat molemmat 14. joulukuuta mukavia muistoja vuoden takaa, kun pariskunnan ensimmäinen hääpäivä koitti.

– Heittämällä siihenastisen elämäni hienoin päivä. Niin täynnä rakkautta ja ihania muistoja tuosta. Monta kertaa olen tämän vuoden aikana palannut noihin tunnelmiin ja miettinyt, miten onnekas olen, että olen saanut elämääni näin paljon rakkautta ja tällaisen ihmisen, kirjoittaa Pehkonen, joka julkaisi Instagram-tilillään useamman otoksen tärkeästä päivästä. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Tämä vuosi nosti myös kyseisen juhlapäivän ja paardit läheisten kanssa arvoon arvaamattomaan, lisää Pehkonen poikkeukselliseen vuoteen 2020 viitaten.

Myös Ettala julkaisi omalla Instagram-tilillään yhden otoksen vuoden takaa. Siinä tuore aviopari nostaa maljoja iloiset ilmeet kasvoillaan.

– Tasan vuosi sitten menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa, hän kirjoitti.

Pehkosen ja Ettalan onni täydentyi syyskuussa, kun heidän esikoispoikansa syntyi.

– Niin ja sitten siitä tähänastisen elämäni hienoimmasta päivästä... Noh, etköhän arvaakin, Pehkonen kirjoitti oman hääpäiväpäivityksensä päätteeksi vauva-emojilla höystettynä.

Vaikka päivitykset olivat tänään täynnä onnea, on Pehkonen puhunut raskautensa ja synnytyksensä jälkeen sosiaalisessa mediassa myös siitä, kuinka vauvaonnen hehkuttaminen nosti pintaan ristiriitaisia tunteita, kun ympärillä on paljon myös heitä, joille lapsia ei ole toiveista huolimatta suotu.

– Vaikkei kenenkään onni ole toiselta pois, on maailman luonnollisinta, että ympärillä leijaileva vauvapilvi saattaa tuntua arpien repimiseltä sille, joka kovasti toivoisi itselleen perheenlisäystä. Juuri nyt laitan ajatukseni kaikille niille, joille tämä viikonloppu ei ole toiveista huolimatta perheaikaa ja kakkukahveja, hän kirjoitti Instagramissa perheen ensimmäisen isänpäivän lähestyessä.

Lue myös:

    Uusimmat