Tuija Pehkonen suloisessa kuvassa poikavauvansa kanssa: "Maailma on pienentynyt tän pikkukaverin ympärille"

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Eero Ettala ja Tuija Pehkonen harvinaisessa yhteishaastattelussa Kultanen Venla -gaalassa.

Tuija Pehkonen sai juuri esikoislapsensa aviomiehensä Eero Ettalan kanssa. 

Televisiosta tuttu pariskunta Tuija Pehkonen ja Eero Ettala saivat esikoislapsensa juuri. Asia ilmeni, kun Pehkonen julkaisi pienestä poikalapsestaan ja miehestään kuvan Instagram-tilillään neljä päivää sitten (14.9.).

Pehkonen julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa ensimmäisen kuvan yhdessä poikansa kanssa. Kuvassa tuore äiti pitää hellästi sylissä tummahiuksista nyyttiä.

– Maailma on pienentynyt tän pikkukaverin ympärille. Just hyvä näin, Pehkonen kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi sydän pakahtuu

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät naimisiin joulukuussa 2019.

Pehkonen on kirjoittanut ja kertonut avoimesti siitä, millaisia kommentteja hän on saanut raskaudestaan ja millaisia vastoinkäymisiä hän on joutunut kokemaan.

– Olen joutunut kohtaamaan ja käsittelemään myös paljon harmia ja hämmennystä, asiattomia kommentteja, epäilyksiä, tasa-arvoisen vanhemmuuden puolustamista, työelämään liittyviä pettymyksiä, pelkoa tulevasta. Välillä synkät pilvet kaiken tämän ihmeellisyyden yllä ovat tuntuneet epäreiluilta, tähän ihanaan kuplaan sopimattomilta, juontaja kuvaili elokuussa tilannettaan.


Lue myös:

    Uusimmat