Tuhannet vastaajat paljastavat: Nämä ovat parhaat paikat päivätreffeille

Etkö ole vielä keksinyt, miten viettäisit mielitiettysi kanssa ystävänpäivää? Kysely ehdottaa päivätreffi-ideoiksi elämyksiä.

Oli kyseessä sitten uusi tai vanha suhde, piristävät hyvät treffit aina ilmapiiriä. Mutta mikä on paras paikka päivätreffeille? Tuoreen kyselyn mukaan leffateatterin tai ravintolan sulloutumisen sijaan kannattaa mennä ulos.

Kulttuurielämyksiin lippuja välittävä Tiqets-yritys tavoitti kyselyssään 4000 henkilöä Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta. Yli puolet vastaajista kertoi, että olisi otettu, jos pääsisi ”hauskoille” treffeille. Kolmannes kertoi vaikuttavansa, jos kokisi treffeillä jotain ”yllättävää”.

Seuraavat paikat olivat suosituimpia päivätreffipaikkoja.

  • kasvitieteellinen puutarha tai puisto
  • veneristeily
  • eläintarha
  • kulttuurillinen nähtävyys
  • huvi- tai vesipuisto
  • yleisöakvaario
  • taide- tai musiikkimuseo

Kulttuuri tuo pitkään parisuhteeseen uutta energiaa

Pidemmän aikaa parisuhteessa olleille pareille vastaajat ehdottavat parhaaksi treffitekemiseksi kulttuuriaktiviteetteja – vastaajista yli 70 prosenttia näki niiden tuovan suhteeseen uutta energiaa.

Kulttuuri on laaja käsite, joten sopivaa tekemistä pohtiessaan kannattaa miettiä, mikä olisi juuri omalle kullalle mieluisinta. Onko se esimerkiksi taidenäyttely, historiallinen museo tai urheilutapahtuma?

Useampi treffi-idea on yhtä parempi

Vastaajista yli 70 prosenttia oli sitä mieltä, että treffi-ideoita kannattaa luonnostella useampi kuin yksi. Jos pari ei osaa päättää kahden vaihtoehdon väliltä, voivat he tehdä molemmat.

Ja jos on perinteisen romanttisen illallisen kannalla, voi varata pöydän haluamaansa ravintolaan ja mennä ennen ateriaa kokemaan kulttuuria rakkaansa kanssa.

Mikäli kulttuuri ei ole teitä varten sen enempää kuin ihmisten ilmoilla oleminen, harkitkaa ystävänpäivätreffejä kotona. Lue tästä vinkit, joilla ne onnistuvat varmasti!

Lue myös:

    Uusimmat