TTK-tähtiopettaja Saana Akiola paljastaa Shawn Huffin heikon kohdan: "Hänellä on tosi heikot..."

TTK-opettaja Saana Akiola paljastaa Shawn Huffin heikon kohdan 0:51
TTK-opettaja Saana Akiola paljastaa Shawn Huffin heikon kohdan

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään Shawn Huffin ensihetket harjoitussaleilla.

Tanssii Tähtien Kanssa  - ohjelma alkaa sunnuntaina 3. syyskuuta ensimmäisellä jaksolla, jossa päästään näkemään tähtioppilaiden ja -opettajien ensitunnelmat harjoitussaleilta. 

Jaksossa ensimmäisiin harjoituksiinsa pääsevät myös entinen koripalloilija ja Susijengin ex-kapteeni Shawn Huff, opettajanaan edellisen kauden opettaja Saana Akiola

Jo alkuun yksi haaste tulee selkeäksi kaksikolle.

– Ainut ylläri, mikä meillä on tullut tänään, on se, että hänellä on tosi heikot reisilihakset, Akiola kuiskaa Huffin nauraessa vieressä. 

– Vaikka mäkin olen pitkä, niin kyllä mäkin jouduin hetken aikaa ihmettlemään, että okei mitä, etten mä voi toista laittaa semmoiseen ihan jäätävään reisipunttiin, että eihän siitä tule mitään, Akiola jatkaa. 

Pituuseron lisäksi myös Huffin askelmitta toi alkuun haasteita. 

– Eihän Saana voi olla pidempi kuin mitä hän on, niin mun pitää vaan sitten tehdä enemmän töitä ja olla matalammalla. Sitten reidet polttaa sen pari minuuttia, mutta sitä se on sitten, Huff mietiskelee. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.

 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat