Mainos

Trumpin "johtokeskus" golfklubin terassilla herättää kummastusta – sivulliset vieressä ohjuskoeraportin kuulemisessa

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tapa käsitellä ulkopoliittisesti kriittistä tietoa herättää yhä laajempaa kummastusta.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt kuvia, joissa Trump istuu neuvonantajineen golfklubinsa pöydässä kuulemassa raporttia Pohjois-Korean ohjuskokeesta, yhdessä Japanin pääministeri Shinzo Aben kanssa. Tämänkaltaiset tiedot otetaan normaalioloissa vastaan ja käsitellään suljettujen ovien takana ja tiukkojen turvatoimien alla.

Kuvat otti Trumpin Floridassa sijaitsevan Mar-a-Lago -klubin jäsen Richard DeAgazio. Hän oli kuvista päätellen päässyt seuraamaan tilannetta aivan presidentin pöydän viereen.

DeAgazio postasi myös selfien itsestään ja "Rick" -nimisestä sotilaasta, joka postauksen mukaan kantoi Yhdysvaltojen ydinaseiden laukaisukoodeja.

– Japanin pääministeri keskustelee neuvonantajiensa kanssa ja presidentti puhuu puhelimessa Washingtonin kanssa. Johtajat keskustelivat ja menivät sitten toiseen huoneeseen pitämään lehdistötilaisuutta. Vau...toiminnan keskellä, DeAgazio hehkutti.

DeAgazio on sittemmin poistanut Facebook-postauksensa, mutta niistä jäi lukuisia ruutukaappauksia.

Avoimesti läpikäyty raportti käsitteli Pohjois-Korean ohjuskoetta.

1:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.