Tre Kronor -tähden kouraiseva tarina toi Petri Kontiolalle tunteet pintaan – "Rupesin oikein toivomaan, että toivottavasti pelit kulkee"

Ruotsin NHL-vahvistus Jonatan Berggren kokenut paljon vastoinkäymisiä elämässään ja urallaan – isoveljen tuki ollut kaikki kaikessa 4:16
Ruotsin NHL-vahvistus Jonatan Berggren kokenut paljon vastoinkäymisiä elämässään ja urallaan – isoveljen tuki ollut kaikki kaikessa.

Ruotsalaishyökkääjä Jonatan Berggren on kulkenut kovan polun NHL- ja Tre Kronor -pelaajaksi. Nuorukaisen tarina nosti tunteet pintaan myös C Moren MM-studiossa. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

SHL:n huippuseuran Skellefteån kautta NHL:ään noussut Berggren, 22, menetti isänsä ollessaan 13-vuotias. Tämän jälkeen hän on kokenut muun muassa isoja pettymyksiä A-maajoukkueen kohdalla. 

Yksitoista vuotta vanhempi Jesper-isoveli on ollut korvaamaton tuki Jonatan Berggrenille elämässä ja jääkiekkouralla. Tämä veljesten yhteinen tarina kosketti myös Petri Kontiolaa C Moren MM-studiossa. 

– Tämä on ihan mahtavaa. Rupesin oikein toivomaan, että toivottavasti pelit kulkee kaverilla, Kontiola totesi ennen Ruotsin lauantaista Ranska-ottelua. 

Tutustu Berggrenin huimaan tarinaan pääkuvan videolta. Mukana myös Kontiolan kommentit ruotsalaishyökkääjästä. 

Ruotsi kohtaa MM-kisoissa maanantaina Tanskan kello 16.20 alkaen. Ottelua voi seurata C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat