Kanadaa lyötiin valtavalla pelikiellolla MM-kisoissa – näin se vaikuttaa kiekkojätin kopissa: "Sillä on hirveä merkitys"

Miten joukkuetoverit reagoivat Joe Velenon törkytempun kaltaiseen sikailuun? Asiantuntijat vastaavat 1:24
Miten joukkuetoverit reagoivat Joe Velenon törkytempun kaltaiseen sikailuun? Asiantuntijat vastaavat.

C Moren MM-studion asiantuntijat tarttuivat kiinni Joe Velenon viiden ottelun pelikieltoon ja tämän aiheuttamiin vaikutuksiin Kanadan joukkueelle. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Yllä oleva video: Tästä törkytempusta Joe Veleno sai viiden ottelun pannan. Lisäksi asiantuntijat Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä kommentoivat tapausta sekä sen vaikutuksia Kanadan joukkueelle. 

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedotti sunnuntai-iltana, että lauantain Sveitsi-ottelussa luistimella Nino Niederreiteria jalkaan erittäin häijysti painanut Veleno on pelikiellossa turnauksen loppuun saakka

Velenon poissaolo on isku Kanadan sentteriosastolle, mutta C Moren studiossa käsiteltiin myös Velenon törkytempun kaltaisen tapauksen henkisiä vaikutuksia joukkueen sisällä. 

– Sellainen asia, joka vaikuttaa myös, on miten tuollaisessa tilanteessa käy. Sillä on hirveä merkitys siihen, kuinka sitä (tapausta) pystytään käsittelemään. Jos tuossa olisi käynyt se huonoin skenaario, se olisi voinut olla aika paha koko Kanadan joukkueelle. Nyt voi sanoa, että myös Veleno selvisi säikähdyksellä, asiantuntija Tero Lehterä alleviivasi. 

Lasse Kukkonen siirsi huomion puolestaan Velenon käytökseen tapauksen jälkeen. Kukkosen kommentit kuulet yllä olevalta videolta. Alla puolestaan asiantuntija Sami Kapasen tiukka linjaus tapauksesta. 

MM-kisojen törkytemppu shokeerasi Sami Kapasen – sikailusta napsahti viiden ottelun pelikielto Joe Velenolle 1:24
MM-kisojen törkytemppu shokeerasi Sami Kapasen – sikailusta napsahti viiden ottelun pelikielto Joe Velenolle. Kapanen ei kommentoidessaan tiennyt pannan suuruutta. 

Lue myös:

    Uusimmat