Ruotsin NHL-vahvistukset testasivat suomalaisia perinneherkkuja – tämä näky sai tähtipuolustajan yökkäämään: "Kissanruokaa!"

Ruotsalaislehti Expressen laittoi Ruotsin NHL-vahvistukset Washington Capitalsin Rasmus Sandinin ja San Jose Sharksin Fabian Zetterlundin maistelemaan suomalaisia perinneherkkuja. Mukaan mahtui maittavia kokemuksia, mutta Expressenin jakamalla videolla nähtiin myös yökkäilyä. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Ruotsalaiskaksikko pääsi testaamaan yhdeksää suomalaisille tuttua ja rakasta tuotetta. Asiaan totta kai kuului, että maistelu aloitettiin tamperelaisella mustallamakkaralla. Molemmat antoivat kuitenkin makkaralle vain yhdet pisteet.  Erityistä hämmennystä aiheutti maksalaatikkorasia. 

– Tämä näyttää pelottavalta. Maksalaatikko... hyhh.., Sandin totesi yökkäillen. 

– Tällähän voi ruokkia kissan. Tämähän on kissanruokaa! Zetterlund huudahti avattuaan laatikon.

– Hyi helvetti, Sandin jatkoi.

Zetterlundille maksalaatikko maistui paremmin, sillä hän antoi sille kaksi pistettä viidestä. Sandin puolestaan sylki ulos maksalaatikon ja antoi sille nolla pistettä. 

Ruotsalaiset saivat makuhermoja kutkuttelevia elämyksiä suomalaisten makeista suosikeista. Dumlet, dominokeksit ja lakritsa olivat mieleen, mutta suurin voittaja oli kuitenkin Fazerin perinteinen sininen levy. 

– Tuo on laatua. Otamme sen mukaan, Sandin sanoi.

Toimittaja tiedusteli Zetterlundilta ja Sandinilta, kumpi on heidän mielestään parempi, suomalainen Fazerin sininen levy tai ruotsalainen Maraboun suklaalevy. Molemmat totesivat yhteen ääneen, että Fazerin levy on parempi ja antoivat sille vahvat viisi pistettä.

Ruotsi on pelannut viisi ottelua MM-turnauksessa ja kerännyt 14 pistettä. Se on Suomen lohkossa toisena. Ruotsi kohtaa vielä alkulohkossa Tanskan sekä Yhdysvallat. 

Katso alta pätkiä maisteluvideolta. Voit katsoa koko videon tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat