Travis Barker ja Kourtney Kardashian kommentoivat viime viikkoista sairaalareissua – tosi-tv-tähti soimasi paparazzia

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Travis Barker ja Kourteny Kardashian kommentoivat viimeviikkoisia tapahtumia.

Muun muassa Page Six uutisoi viime tiistaina, että Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Tilanteesta otetuista kuvista näkyy, että Barkerin vaimo, tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kourtney Kardashian pysyi tiukasti miehensä vierellä.

Sittemmin selvisi, että Barker vietiin sairaalahoitoon haimatulehduksen vuoksi.TMZ:n lähteiden mukaan tulehduksen on mahdollisesti aiheuttanut miehlle hiljattain tehty kolonoskopia, eli paksusuolen tähystys.

Barker rikkoi tapahtumaan liittyvän hiljaisuutensa eilen sunnuntaina. Hän kertoi Twitterissä käyneensä maanantaina tähystyksessä tuntien olonsa hyväksi.

– Mutta illallisen jälkeen minulle ilmaantui hirvittäviä kipuja ja olen siitä lähtien ollut sairaalassa, Barker kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mies jatkoi kertoen, että tähystyksessä häneltä poistettiin pieni polyyppi, eli pieni kasvainmuodostuma, hyvin herkältä alueelta, jonka käsittelystä vastaa yleensä asiantuntija. Polyypin poistaminen vaurioitti Barkerin mukaan kriittistä haiman tyhjennysputkea.

– Tämä johti vakavaan hengenvaaralliseen haimatulehdukseen, hän kirjoitti vahvistaen TMZ:n lähteiden tiedot.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rumpali jakoi vielä kolmannen twiitin, jossa hän kertoi olevansa todella kiitollinen siitä, että voi tällä hetkellä paljon paremmin intensiivisen hoidon ansiosta.

Myös Kardashian kommentoi sunnuntaina miehensä sairaalareissua. Nainen kuvaili Instagramin Tarinat-osiossa viikon olleen pelottava ja tunteikas.

– Terveytemme on kaikki kaikessa, ja joskus otamme itsestäänselvyytenä, miten nopeasti se voi muuttua. Travis ja minä menimme yhdessä rutiinitähystykseen, ja hän päätyi saamaan vakavan, hengenvaarallisen haimatulehduksen, Kardashian kirjoitti.

 – Olen niin kiitollinen Jumalalle mieheni parantamisesta ja kaikista rukouksistanne hänen ja meidän puolestamme, ylivoimaisesta rakkauden ja tuen vuodattamisesta, hän jatkoi kertoen, että on rukouksista liikuttunut.

Kardashian kertoi olevansa myös kiitollinen Cedars Sinai -sairaalan ammattilaisille, jotka hoitivat ja pitivät huolta hänen aviomiestään ja hänestä.

– On hullua, kuinka sanat eivät joskus todella riitä ilmaisemaan kiitollisuutta tai tunteita, joita minulla on sisälläni, hän totesi.

Edellä mainittujen postausten yhteydessä Kardashian sätti paparazzia, joka oli väitetysti myynyt tästä vanhoja kuvia, joiden mukaan nainen oli ulkona elämässä normaalia elämää samalla, kun hänen miehensä "taisteli sairaalassa hengestään".

– Nämä kuvat on todellisuudessa otettu viikkoja sitten (en edes muista, milloin viimeksi käytin tuota kuvissa näkyvää oloasua). En unohtanut sinua, hän kirjoitti

– Alhaisuuden uusi taso, painajaisellamme rahastaminen. Julman epämiellyttävää, kun en todellisuudessa lähtenyt hänen viereltään. Häpeä, hän jatkoi.

Barker ja Kardashian avioituivat reilu kuukausi sitten Portofinossa, Italiassa. Pariskunta on pitänyt yhtä vuoden 2021 alusta saakka.

Lue myös:

    Uusimmat