Kourtney Kardashian yllätti faninsa – poseeraa tatuointien peittämänä

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa vuonna 2019 – tässä ote Suomen-vierailusta

Kourtney Kardashian poseeraa näyttävästi tatuoituna.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian yllätti someseuraajansa kuvalla, jossa hänen kroppansa on muuttunut sitten viimenäkemän.

Kardashian ja tämän kihlattu, Blink-182 yhtyeen rumpali Travis Barker poseeraavat sylikkäin Barkerin Instagramiin postaamassa kuvassa. Otoksessa Kardashianin kroppa on koristeltu tatuoinnein aina rintakehästä jalkoihin saakka.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tatuoinnit Kardashianin iholla ovat kuitenkin vain kuvanmuokkauksen tulosta. Tatuointiartisti Cheyenne Randall postasi kaksikon kuvan Instagram-tililleen tehden selväksi, että tatuoinnit on todellisuudessa vain muokattu koristamaan tosi-tv-tähden ihoa.

Siitä huolimatta, etteivät tatuoinnit ole aitoja, innostui moni seuraaja Kardashianin kuvassa näkyvästä tyylistä.

– Kourtney näyttää upealta tatuointien kanssa, eräs seuraaja hehkuttaa.

– Juuri kun ajattelin, ettei Kourtney voisi muuttua kuumemmaksi, toinen kehuu.

Kardashianin iholle editoidut tatuoinnit keräsivät kuitenkin myös kritiikkiä. Moni toivoi, ettei Kardashian hankkisi oikeita tatuointeja.

Osa tylytti myös Kardashianin päästä varpaisiin tatuoitua kihlattua siitä, että tämä yrittää muovata siippansa ulkonäköä enemmän omaa silmäänsä miellyttäväksi.

– Älä pakota häntä muuttumaan sellaiseksi kuin sinä haluat, eräs seuraaja kommentoi Barkerille.

– Me kaikki tiedämme, ettei Kourtney tekisi näin, toinen toteaa.

Kardashian ja Barker julkistivat suhteensa alkuvuonna 2021. Parin ympärillä leijui suhdehuhuja jo ennen kuin he ilmoittivat virallisesti olevansa yhdessä. Nyttemmin rakastavaiset ovat kihloissa Barkerin kosittua Kardashiania viime lokakuussa.


Lue myös:

    Uusimmat