TPS:n jenkkihyökkääjä vertaa Kaapo Kakkoa jo NHL-tähtiin, paljasti suosikkinsa ykkösvaraukseksi – "En tiedä, saisinko sanoa tätä"

2:06
Videolla kuvaa NHL:n ratkaisevasta finaaliottelusta.

Kaapo Kakko on yksi ensi viikonloppuna järjestettävän NHL:n varaustilaisuuden kärkinimistä. TPS:n jenkkihyökkääjä Zach Budish on nähnyt läheltä Kaapo Kakon erinomaisuuden ja toivoo viime kauden joukkuetoveristaan ykkösvarausta.

Budish ja Kakko pelasivat päättyneellä kaudella yhdessä TPS:n riveissä. Kumpikin hyökkääjä saalisti runkosarjassa 38 tehopistettä. Ensimmäisen kokonaisen kauden TPS:ssä pelannut Budish on uransa aikana nähnyt useita taitavia hyökkääjiä, mutta 18-vuotias Kakko on vielä aivan omassa kastissaan.

– Asiat, joita hän teki harjoituksissa, olivat uskomattomia. Pelasin AHL:ssä neljän kauden aikana esimerkiksi Kevin Fialan ja Filip Forsbergin kanssa, jotka ovat aika taitavia, mutta Kaapo on erilainen, Budish kehuu NHL:n haastattelussa.

– Hän näkee pelit ennen kuin ne tapahtuvat. Hänellä on kaikki maailman taidot, mutta hän menee myös likaisille alueille. Hän tekee hienoja maaleja, joita näkee koosteissa, mutta hän tekee myös paljon maaleja maalin edustalta irtokiekoista, Budish painottaa.

Kakko kilpailee tällä hetkellä ykkösvarauksesta Budishin maamiehen Jack Hughesin kanssa. Vaikka saman maan kansalaiset pitävät usein yhtä, on Budishilla kuitenkin oma suosikkinsa kiihkeässä kaksinkamppailussa.

– En tiedä, saisinko sanoa tätä amerikkalaisena, mutta kannustan Kaapoa ykkösvaraukseksi. Pelasin hänen kanssaan kokonaisen vuoden, joten kannatan häntä. Hughes on varmasti taitava ja erityinen pelaaja, mutta Kaapolla on edessään pitkä ura ja hän tulee tekemään paljon maaleja, Budish summaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja