TPS-konkarilta kyseenalaista elehdintää tasoituksen jälkeen – tuomari tarrasi kiinni

TPS tekee 2-2 maalin ylivoimalla 1:27

TPS:n Ville Lajunen juhli laukomaansa 2–2-tasoitusmaalia HIFK:ta vastaan kyseenalaisella tavalla jääkiekon SM-liigan toisessa välieräottelussa.

TPS:n konkariosastoon lukeutuva puolustaja Lajunen ampui turkulaiset tasalukemiin lujalla kudilla kolmannessa erässä ylivoimalla Juuso Pärssisen ja Markus Nurmen esityöstä.

Lajunen suuntasi osumansa jälkeen tuulettamaan välittömästi HIFK:n vaihtoaitiota kohti, mutta vaihtoaitiossa ollut Micke-Max Åsten ja jäällä ollut linjatuomari tulivat kumpikin samaan aikaan väliin ja tarrasivat Lajuseen kiinni.

Lajunen katseli tämän jälkeen vielä tiukasti HIFK:n vaihtoaitioon päin.

Voit katsoa Lajusen maalin ja sen jälkeisen kyseenalaisen toiminnan ylälaidan videolta.

HIFK voitti välieräsarjan avausosan eilen torstaina. Tämän illan taistossa on edessä jatkoerä, kun lukemat ovat 60 minuutin jälkeen 2–2.