TPS hankki korkean NHL-varauksen venäläislupauksen – "Meillä on kova luotto häneen"

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan venäläishyökkääjän Ruslan Ishakovin kanssa. Keskushyökkääjä on New York Islandersin kahden vuoden takainen kakkoskierroksen varaus.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio paljasti siirron perjantai-iltana Palloseuran Hunajacast-podcastissa. Sopimus on yhden kauden mittainen.

Moskovalaissyntyinen Ishakov on pelannut kaksi edellistä kautta Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa Connecticutin joukkueessa. Päättyneellä kaudella hän teki 32 ottelussa tehot 9+12=21.

Pienikokoinen, vain 173 senttinen Ishakov teki vuoden 2018 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Venäjälle viidessä ottelussa kolme maalia.

Yhteydenotto tuli Kallion kontaktien kautta. Ensimmäistä kertaa ammattilaiskaukaloon hyppäävällä Ishakovilla on kova halu saapua Turkuun kehittymään urallaan.

Yhteys Ishakoviin löytyi Kallion kontaktien kautta.

– Meillä on kova luotto häneen. Pelaajaprofiililtaan hän on erittäin taitava, älykäs pelaaja ja lisäksi hän on todella, todella taitava luistelija. Uskomme, että hänen kyvyillään ja persoonallaan hän tulee tekemään todella hyvän kauden ensi vuonna Liigassa, Kallio tiivistää.

Lue myös:

    Uusimmat