Tottenham-valmentaja uskoo yhä jatkopaikkaan: "Sen jälkeen yritämme hakea voiton Barcelonasta"

Harry Kanen 78. ja 89. minuuteilla syntyneet maalit kantoivat Tottenhamin tiistaina 2-1-voittoon PSV:stä herättäen vielä toiveita jatkopaikasta.

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino oli tiistain voiton jälkeen optimistinen omiensa mahdollisuuksista yltää vielä 16 parhaan joukkoon. Voitosta huolimatta Eurooppa-liiga on Tottenhamille joulun jälkeen silti todennäköisempi suunta.

Neljä pistettä kerännyt Spurs on käytännössä pakkovoittojen edessä Internazionalesta ja Barcelonasta.

– Ansaitsimme Milanossa Interiä vastaan enemmän ja olimme heitä parempia. Olen optimistinen. Jos voitamme heidät, mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin ovat seuraavalla kierroksella korkeammat, Pochettino sanoi Reutersin mukaan.

– Kaksi peliä jäljellä. Jos pystymme voittamaan Interin, olemme seitsemässä pisteessä. Sen jälkeen yritämme hakea voiton Barcelonasta.

Hävittyään viime maanantaina Manchester Citylle Valioliigassa, Tottenham on voittanut kolme ottelua peräkkäin kaikki kilpailut huomioiden. Pochettino on kierrättänyt kokoonpanoa ja se on tuottanut hedelmää. Tiistaina argentiinalainen vaihtoi Erik Lamelan, Kieran Trippierin ja Fernando Llorenten kentälle vasta myöhemmin toisella puoliajalla.

– Joukkue on kasvamassa. Meillä on luonnetta ja emme anna periksi. Se on erittäin tärkeää, Pochettino sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat