Mikä meni Liverpoolilla vikaan? Klopp: "Minulla on vain kymmenen sormea"

Liverpool-valmentaja Jürgen Kloppin mukaan joukkue teki tiistain ottelusta Crvena Zvezdalle liian helpon.

Tiistain otteluiden ennakkoon varmimpana lopputuloksena pidettiin Liverpoolin vierasvoittoa jatkopaikkahaaveet käytännössä menettäneestä serbialaisesta Crvena Zvezdasta. Toisin kävi. Fanaattisen kotiyleisön tukema Punainen tähti otti Milan Pavkovin kahdella osumalla ensimmäisen voittonsa Euroopan suurimmassa seurajoukkuekilpailussa sitten vuoden 1992.

– Minulla on vain kymmenen sormea. He olivat aggressiivisia. He olivat sitä myös Anfieldilla, vaikka olimmekin silloin parempia. Me teimme heidän elämänsä liian helpoksi Belgradissa. Tämä on suurin ongelma. He ansaitsivat sen intohimollaan, jota he osoittivat, Klopp vastasi Guardianin mukaan tappion syistä kysyttäessä.

Liverpool ei ollut historiassaan ennen tiistaita hävinnyt Mestarien liigassa kolmea vierasottelua peräkkäin. Klopp ei näe syytä huoleen, mutta varoittaa, että pelin on kehityttävä kilpailussa pärjätäkseen.

– En sano, että se on vakavaa jos häviämme nyt, mutta meidän täytyy varmistaa, etteivät tällaiset esitykset pääse jatkumaan. Seuraava ottelu on Pariisissa PSG:tä vastaan ja meidän täytyy olla parempia.

Lue myös:

    Uusimmat