Atletico Madrid iski takaisin – Antoine Griezmann: "Halusimme vastata Dortmundille nöyryytyksen jälkeen"

Hirmuvireessä alkukauden ollut ja Bundesliigaa johtava Borussia Dortmund oli pelannut kauden alusta asti 18 ottelua peräkkäin ilman tappioita. Tiistaina se kärsi kauden ensimmäisen Mestarien liigassa Atlético Madridille, joka otti saksalaisista maistuvan revanssin muutaman viikon takaisen 0-4 murskatappion jälkeen.

Saúl Ñíguezin ja Antoine Griezmannin osumilla 2-0 voittanut Atlético hallitsi pelin kuvaa alusta loppuun ja nousi voitolla tasapisteisiin A-lohkon kärjessä, kun lohkovaiheesta on pelaamatta kaksi kierrosta.

– Halusimme vastata Dortmundille nöyryytyksen jälkeen, Griezmann sanoi ESPN:n mukaan.

Peli oli Atléticon näpeissä, vaikka pallonhallinta oli 65% saksalaisten eduksi. Dortmund ei onnistunut laukomaan ottelussa maalia kohti kertaakaan.

– Opimme edellisen kohtaamisen virheistä ja välitimme itsestämme tänään paljon paremman kuvan. Meillä oli tärkeitä pelaajia loukkaantuneena, mutta joukkue vastasi huutoon, Griezmann jatkoi.

Dortmundin pitää koota rivit nopeasti, sillä se kohtaa tärkeässä Bundesliigan ottelussa lauantaina Bayern Münchenin. Atléticon seuraava ottelu on lauantaina La Ligassa Athletic Bilbaoa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat