Toto Wolff tyrmää villin väitteen Valtteri Bottaksen Mercedes-tulevaisuudesta – "Hän ei ole koskaan yrittänyt vaikuttaa päätökseen"

Mercedeksen ensi kauden kuljettajapäätös on ollut F1-varikon iso puheenaihe koko kesän ajan. Jatkaako Valtteri Bottas saksalaistallissa vai nostetaanko George Russell Lewis Hamiltonin tallikaveriksi? Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kiistää hurjan väitteen, mikä liittyy koko kuljettajaspekulaatioon.

Entisen F1-kuljettajan Giedo van der Garden mukaan Lewis Hamilton ei haluaisi George Russellia Mercedekselle. Van der Garden mukaan ”niin kauan kun Hamilton ajaa Mercedeksellä, Russell ei tule päätymään sinne”.

Van der Garden viittasi tällä siihen, miten Hamilton sanelisi Mercedeksen kuljettajavalinnan mieltymystensä kautta.

Hamilton on puhunut hyvin suopeasti Bottaksesta, jonka kanssa britillä ei ole ollut käytännössä minkäänlaisia hankauksia vuosien varrella.

Wolff tyrmää Motorsport-total.com:n haastattelussa väitteen siitä, että Hamilton vaikuttaisi Mercedeksen päätökseen.

– On selvää, että käymme Lewisin kanssa keskusteluja erinäköisistä skenaarioista. Yksi on se, että kuka on tallin toinen kuljettaja. Lewis ei ole kuitenkaan koskaan yrittänyt vaikuttaa päätökseen. Eikä hänellä ole mitään suositusta siitä, kenen pitäisi olla hänen rinnallaan, Wolff väittää.

– Hänellä on hyvät välit Valtterin kanssa, mutta hän ei ole koskaan sanonut, että hän suosii tätä tai tuota, Wolff jatkaa.

Mercedeksen on povattu tekevän kuskipäätöksiä F1:n kesätauon aikana. Se alkaa ensi viikonlopun Unkarin GP:n jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat